Jump to content
 • Announcements

  • Szilárd Ervin Szőgyenyi

   Modificari modalitate Log In   26.07.2017

   În urma unor modificări  efectuate la platforma pe care rulează Forumul Mobilissimo, s-au produs câteva modificări la modalitatea de login. Dacă până acum se folosea numele de utilizator, de acum, logarea se va face cu numele afişat pe forum sau adresa de email cu care v-ați înregistrat pe forum. Parola contului a rămas aceeași. Ne cerem scuze pentru inconveniențe! Termenii și condițiile de utilizare ale forumului le găsiți aici.

Adela Roxana

Members
 • Content count

  3
 • Joined

 • Last visited

 1. Acum m-am uitat pe garantie si se pare ca domniile sale de la RDS nu au pus si semnatura si stampila. Daca cer acea anexa de cand am cumparat telefonul si mi-o trimit prin email apoi o scot la imprimanta este ok? Daca nu, le trimit lor telefonul si sa se descurce pentru ca eu nu mai locuiesc in acelasi oras de unde am cumparat telefonul.
 2. Nelamurire garantie allview

  La mine intai s-a dus cablul de date/alimentare dupa cam 1 an. Acum cateva zile display-ul nu mai functioneaza corect, apas pe o litera, raspunde alta litera, si ieri mi s-a ars incarcatorul. Cablul ala de date e o gluma, la fel si castile zici ca sunt din guma de mestecat. Mai am un Coolpad alias Orange Nivo care in august face 3 ani de functionare, si totul merge exceptional, bateria inca ma tine 2-3 zile fara sa folosesc netul ca nu am nevoie, si toate accesoriile functioneaza perfect. O sa incerc sa-l trimit in service desi mai am o luna de garantie, dar din ce cazuri am vazut pe forumul asta nu stiu daca voi rezolva ceva. Singura solutie ramane sa nu mai cumpar niciodata Allview.
 3. Eu am un Allview A4 You si de cateva zile partea de jos a display-ului nu mai raspunde bine la comenzi, apesi pe o zona raspunde butonul din alta zona, apesi pe o litera la mesaj raspunde alta litera. Mai am o luna de garantie. Sa-l trimit in service ori se vor face ca-l repara si mi-l trimit la fel sau mai rau pana ce expira garantia? Curieratul care vine la domiciliu cine il suporta? Inca ceva, daca telefonul a fost cumparat in rate prin RDS ce factura de achizitie sa pun ca nu exista, plata a fost facuta lunar pe factura de net, iar anexa de cand am luat telefonul nu o mai am. In schimb am cutia, cu incarcatorul care a murit ieri, si cablul de date care s-a dus si el acum cateva luni.
×

Important Information

Terms of Use