Jump to content
 • Announcements

  • Szilárd Ervin Szőgyenyi

   Modificari modalitate Log In   07/26/2017

   În urma unor modificări  efectuate la platforma pe care rulează Forumul Mobilissimo, s-au produs câteva modificări la modalitatea de login. Dacă până acum se folosea numele de utilizator, de acum, logarea se va face cu numele afişat pe forum sau adresa de email cu care v-ați înregistrat pe forum. Parola contului a rămas aceeași. Ne cerem scuze pentru inconveniențe! Termenii și condițiile de utilizare ale forumului le găsiți aici.

cobranz

Members
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

 1. Protectie Hard Reset

  de asta am ajuns aici. i-am dat hard reset... cei de la allview dupa 2 zile de asteptare mi-au raspuns cum un mesaj scurt "il trimiteti in service alaturi de factura originala si cutia cu toate accesoriile ... bla bla" , asta dupa ce le-am zis ca am cumparat doar telefonul si atat. din ce m-am interesat eu , singura varianta ar fi o resoftare,dar nu pot sa o fac pentru ca nu e activat "USB Debugging mode" sau sa fie telefonul rootat. de aici si topicul. daca stie cineva cum sa trec altfel de protectia asta sau o alta metoda de a resofta fara root.
 2. Protectie Hard Reset

  http://postimg.org/image/fswii9ymp/ aici poza. (este "image" intre cele 2 slashuri. nu apare) si mie mi sa parut ciudat. nu e prima data cand dau reset unui telefon,dar e prima data cand ma blocheaza treaba asta.
 3. Protectie Hard Reset

  am incercat sa il introduc pe al meu si inca unu . nu merge. ma aduce inapoi la pasul cu introducerea contului google.
 4. Am un telefon Allview A6 DUO caruia i-am dat o revenire la setarile din fabrica din din boot menu.toate bune si frumoase pana cand mi-a cerut contul de google care a fost folosit prima data la instalarea telefonului. contul de google nu il am si nici nu am cum sa il recuperez nefiind al meu. cum pot face o resoftare? multumesc frumos
×

Important Information

Terms of Use