Clicky

Jump to content

cobranz

Members
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

 1. cobranz

  Protectie Hard Reset

  de asta am ajuns aici. i-am dat hard reset... cei de la allview dupa 2 zile de asteptare mi-au raspuns cum un mesaj scurt "il trimiteti in service alaturi de factura originala si cutia cu toate accesoriile ... bla bla" , asta dupa ce le-am zis ca am cumparat doar telefonul si atat. din ce m-am interesat eu , singura varianta ar fi o resoftare,dar nu pot sa o fac pentru ca nu e activat "USB Debugging mode" sau sa fie telefonul rootat. de aici si topicul. daca stie cineva cum sa trec altfel de protectia asta sau o alta metoda de a resofta fara root.
 2. cobranz

  Protectie Hard Reset

  http://postimg.org/image/fswii9ymp/ aici poza. (este "image" intre cele 2 slashuri. nu apare) si mie mi sa parut ciudat. nu e prima data cand dau reset unui telefon,dar e prima data cand ma blocheaza treaba asta.
 3. cobranz

  Protectie Hard Reset

  am incercat sa il introduc pe al meu si inca unu . nu merge. ma aduce inapoi la pasul cu introducerea contului google.
 4. Am un telefon Allview A6 DUO caruia i-am dat o revenire la setarile din fabrica din din boot menu.toate bune si frumoase pana cand mi-a cerut contul de google care a fost folosit prima data la instalarea telefonului. contul de google nu il am si nici nu am cum sa il recuperez nefiind al meu. cum pot face o resoftare? multumesc frumos
×

Important Information

Terms of Use