Clicky

Jump to content

david02

Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

 1. deci, un DSLR am( un Canon 600D...dar, fiind mama...cu 2 copii mereu dupa mine...e imposibil sa mai car si acel aparat, fiind cam greu. deci in mai mare parte am doar telefonul la indemina pt a imortaliza momentul.
 2. stiu ca lg g4, iphone 6, 6s, poate si 5s, samsung galaxy s6 fac foto foarte bune...dar sunt prea scumpe, doar 5s din astea ar fi accesibil. nokia lumia 1020...dar windows nu e pt mine, altceva?
 3. de luni bune, incerc si asa si asa si putin ce reuseste. la 2 bebelusi sunt multe momente care doresti sa le prinzi rapid, nu sa umbli cu schimbat de mod...programare, asteptare, schimbari si multe altele. si trebuie sa existe o alternativa acestui telefon. si asta caut 300 euro maxim.
 4. pai asa da dar eu am nevoie la rapiditate , si in toate conditiile..sa nu fie stearsa poza. unui bebelus nu ii poti lamuri ca sa nu se miste pret de citeva secunde bune.
 5. am nevoie de un ajutor din partea celor saritoti la nevoie )) ce telefon pot procura, care poate face poze bune clare, cit de cit rapid, persoanelor in miscare ( adica bebelusi))) mai bine zis). la moment detin un lg g2.dar nu face fata.
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use