Clicky

Jump to content

Pyrognomic

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Pyrognomic's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Salut, Andrei, Se face zoom-out automat atunci cand arunci in cos, astfel incat vei vedea cosul indiferent de cat de departe este obiectul. Daca iti place da-ne un rate si un review. Multumim. Toate bune.
  2. Salut, Scootch, La finalizarea fiecarui nivel, jucatorul poate citi o informatie interesanta/utila despre fructele, legumele si mancarea gasita in joc. Retinand acele informatii poti deveni "omul interesant la petreceri". Evident, era doar o figura de stil. Multumim pentru parerile tale. Toate bune.
  3. Dragii mei, Impreuna cu unul dintre prietenii mei am infiintat un studio independent de jocuri pentru dispozitive mobile. Dupa multe nopti,zile,weekend-uri muncite din greu am decis sa postam rezultatul pentru a primi impresiile (pozitive, speram noi, dar pot fi si negative atat timp cat sunt constructive) userilor. Acestea fiind spuse sa purcedem: Tosster iOS | Android Genre: Casual Game FREE Tosster este un joc care iti pune indemanarea la incercare avand ca scop aruncarea unor fructe/legume "zburatoare" intr-un cos de picnic, totul folosind un sistem de tip prastie. Odata cu avansarea in nivel, jocul devine din ce in ce mai greu datorita elementelor de dificultate aditionale; cum ar fi vantul, miscarea cosului sau teleportarea acestuia. Daca totul devine prea dificil, nu disperati. AVEM POWER-UPs (cum s-or traduce ele). Caracteristici: * Te forteaza sa iti pui mintea la contributie pentru a indeplini diferite obiective. * Punctaje mai mari pentru felul in care arunci sau aterizeaza fructele/legumele in cos. * Vrei sa fii omul interesant la petreceri? Joaca Tosster si citeste sfaturile despre mancare (unul la fiecare nivel finalizat) pentru o viata mai sanatoasa (foarte la moda in zilele noastre). * Bucura-te de muzica si efectele sonore acompaniate de ambientul animat care fac aruncarea fructelor foarte misto. * "Achievements and Leaderboards" ca sa te dai mare cu ce ai facut. * Spune-le prietenilor tai sa adauge Tosster in colectia lor de jocuri si castiga Shinies (moneda de schimb in joc, folosita pentru achizitionarea de noi fundaluri). * Nu-ti face probleme pentru progresul tau din joc. Va fi salvat automat in Cloud. iOS: Download Android: Download Vom lasa filmul sa isi spuna cuvantul: Imagini: here Website: Pyrognomic Software Press Kit: Tosster Suntem si noi mici si avem nevoie de ajutor. Dati-ne un rate si un review, chiar vrem sa stim daca am facut ceva bine, sau putem sa mergem la culcare. Contact: hi@pyrognomic.com Daca va place de fata noastra: Twitter Facebook Enjoy!
×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use