Jump to content
 • Announcements

  • Szilárd Ervin Szőgyenyi

   Modificari modalitate Log In   26.07.2017

   În urma unor modificări  efectuate la platforma pe care rulează Forumul Mobilissimo, s-au produs câteva modificări la modalitatea de login. Dacă până acum se folosea numele de utilizator, de acum, logarea se va face cu numele afişat pe forum sau adresa de email cu care v-ați înregistrat pe forum. Parola contului a rămas aceeași. Ne cerem scuze pentru inconveniențe! Termenii și condițiile de utilizare ale forumului le găsiți aici.

ARES_GOD

Members
 • Content count

  3
 • Joined

 • Last visited

 1. Salutare as dori sa schimb imaginea de la skylight pe telefonul meu, am husa care permite utilizarea de skylight dar doresc sa schimb imaginea. A doua parte la care am nevoie de ajutor tine de imaginea de fundal dupa ce am schimbat la android 6 se pare ca am mai multe imagini de funal daca dau stanga,dreapta pe ecran cand acesta este blocat inafara de cea principala pe care pot sa o schimb de la setari as dori sa le dau disable la celelalte sa ramana doar 1 singur ecran cand telefonul este blocat. Multumesc.
 2. Aha ok multumesc pentru raspunsuri.
 3. Android 6 Marshmallow pe telefoane Allview ? Care telefoane vor primit A6 de la Allview si cand ? Se stie ceva vreo informatie ? Momentan detin un Viper V2 X.
×

Important Information

Terms of Use