Clicky

Jump to content

lorandsm

Members
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

 1. lorandsm

  Viper V1 cu SD card

  Nu ajuta oricum setez cardul la preferred install location (am repornit dupa fiecare schimbarea). M-am gandit sa intru ca si root in sistem si sa rulez un fsck pe memoria interna, poate gaseste ceva.
 2. lorandsm

  Viper V1 cu SD card

  La "Preferred install location" ii setat "Let the system decide".
 3. lorandsm

  Viper V1 cu SD card

  La sectiunea storage arata ca in atasament.
 4. lorandsm

  Viper V1 cu SD card

  Nu am avut intentia sa fac schimbari in ceea ce priveste modul in care se face mount si nici nu am aplicatii care ar face asa ceva... cel putin asa cred, nu am incercat sa hack-ui nimic pe telefon. Daca ii pus cardul si incerc sa creez un folder de ex cu total commander, imi da "error 2". Nici cu alte aplicatii nu ma lasa sa scriu pe memoria interna. Ii ciudat totusi ca daca folosesc file explorer-ul care vine cu telefonul, ma lasa sa creez directoare pe sdcard1 (adica memoria telefonului), iar daca nu-i cardul, pot scrie cu orice aplicatie in memoria interna.
 5. lorandsm

  Viper V1 cu SD card

  Daca scot cardul, memoria interna se monteaza ca si 0 si devine writable.
 6. lorandsm

  Viper V1 cu SD card

  Asa isi aloca singur. Am oprit telefonul, am bagat cardul si am repornit si asa isi monteaza partitiile.
 7. Salut, Am un Viper V1 cu Android 4.4.2 pe el. Am inserat un SD card si functioneaza fara probleme scrierea si citirea pe card doar ca nu mai pot scrie pe memoria interna initiala (am drepturi de citire insa). SD card-ul ii montat pe /storage/sdcard0, iar memoria telefonului ii montata pe /storage/sdcard1. Se poate remedia oare?
×

Important Information

Terms of Use