Clicky

Jump to content

Alex1974

Members
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

 1. Acelasi telefon E3 sign allview. Asa am cerut eu cei de la mediagalaxy mau invitat sa aleg orice telefon de suma respectiva dar nu aceau nimic cu performantele astea de pe E3 asa ca am cerut acelasi telefon. (Probabil sant masochist si nu ami dau seama )
 2. Vin cu vesti bune .am primit un telefon nou . Multumesc tuturor pentru sprijin.
 3. Pe forumu-ri sant multi useri care nu sant doctori in limbi scriu si ei cum pot de pe un telefon care functioneaza ca naiba
 4. Mda mau sunat cei de la mediagalaxy sa merg la ei pentru ami alege alt telefon nou ( de apreciat) nu aveau pe stoc modelul s3 asa ca am ales altul inferior ca performante la aceiasi bani Da intradevar inferior lam refuzat si astept acelasi telefon saptamana care vine nou. In concluzie se poate daca se vrea.
 5. Astazi mau sunat cei de la curier pentru a le da adresa sa mi livreze telefonul din service abia astept sa al primesc sper sa fi remediat defectiunile cu succes.
 6. Dupa lupte grele in sfarsit allview a reusit marea performanta sa ridice coletul cu telefonul. Acum astept sa vedem cam ce nazdravanii o sa faca ei in servis va tin la curent.
 7. Solicitarea au facuto cei de la allview catre fan. Solicitarea au facuto cei de la allview catre fan.
 8. Arrr. Dacă le scrii și lor tot așa... Am vb. foarte frumos cu ei dar vad ca bataia de joc si sfidarea clientilor se invata la cursuri nu mai zic ce am vb. cu ei la telefon. Sa astept reantoarcerea coletului si apoi sa comande din nou ei la curier trimiterea coletuli.coletul cu telefonul este in brasov asteapta sa fie ridicat. .Nu accept sa fiu calacat in picioare pe banii mei. Allview sa nu ignore clientii si cel mai important sa nu subestimeze puterea internetului.
 9. Nu cred ca curierul e de vina.au prea multe plangeri cei de la allview sa dam vina pe curier.
 10. Astazi au dat iar refuz la colet le am trimis mesaj si pe facebook si pe site unde am deschis tichet . Astia de la allview mau facut sa am un scop in viata asta sa ma tin de ei pana trag obloanele si dau faliment.
 11. Reprezentantul allview mai este pe aici sau a fugit in lumea lui.o sa deschid un blog cu magariile pe care le fac astia o sa am mii de vizite unice lunar la cate plangeri vad ca sant.
 12. Daca trebuia sa platesc eu curierul nu prelua coletul fara sa platesc. Daca aia nu e pagina de facebook al lor va rog un link cu pagina oficiala sa verific multumesc
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use