Clicky

Jump to content

bogdan_scarlat26

Members
 • Content count

  87
 • Joined

 • Last visited

About bogdan_scarlat26

 • Rank
  Member

Profile Information

 • Location
  Slatina OLT
 • Model Telefon
  Allview Impera I
 1. Du-l la garantie ca ti-l repara mai mult ca sigur. Daca esti din Bucuresti du-te cu el direct la Diangi, ti-l repara mai repede, poate chiar pe loc.
 2. Salut!

  mufa micro-usb. Cea mai intalnita problema la telefoanele Allview. Mie mi-au schimbat-o la garantie la un impera i. Probabil ca tu l-ai tavalit putin de nu ti l-au reparat. La mine telefonul arata ca nou. Poti sa-l repari intr-un service contra-cost. ~40-50 de lei.
 3. Extraoptiuni Cartela Vodafone

  Era mai bine inainte cand nu trebuia sa ai optiune activa pentru a folosi bonusul.. Bonus 1500MB/luna - conditie-sa ai valabilitate. Cat despre bonusurile personale(alea care primesti mesaj cu o oferta mai speciala/bonus) pot fi activate doar pe numarul pe acre ai primit mesajul.
 4. Am dus si eu un Impera I la garantie. Si a avut un final fericit, chiar extraordinar! Telefonul avea probleme la difuzorul din fata, nu se mai auzea deloc. Initial chiar mi-a fost frica sa-l trimit la garantie din cauza părerilor negative despre service-ul lor. A stat cam 3 luni cu difuzorul mort. Intre timp mufa micro usb a început sa facă probleme uneori. Initial nici n-am vrut sa le zic de problema asta de frica sa nu-mi anuleze garantia dar totusi le-am zis! Trimis telefonul la service, a stat 10 zile. Am primit mesaj ca a fost reparat si ca va fi livrat la Altex ziua următoare. M-am dus ziua următoare la altex sa vad minunea. Telefonul a fost reparat, si a fost reparat chiar foarte bine! Difuzorul functiona perfect. Verific si mufa microusb, ca noua, 100% a fost schimbata, incarca perfect! In plus a fost schimbat si difuzorul din spate si microfonul care nu aveau probleme. Plus o actualizare soft. Singura greseala pe care au facut-o a fost ca mi-au crăpat putin capacul din spate. Dar nu-i problema! Reparatia a fost făcută de Diangi Grup si a durat 10 zile. Se pare ca au rezolvat problemele cu garantia, bravo lor!
 5. http://forum.softpedia.com/topic/1058679-problema-allview-v1-viper/?do=findComment&comment=19335657 Poate ma ajuta si pe mine cineva. Multumesc!
 6. Telefonul a facut condens si tu vrei sa ti.l repare? E vina ta, clar!
 7. Digi Mobil Optim Nelimitat - disponibil NATIONAL

  O sa mai iau un sim cu 0777. Am prins un numar frumos cu 0774
 8. Extraoptiuni Cartela Vodafone

  https://www.vodafone.ro/personal/servicii-si-tarife/cartela-vodafone/oferte-promotionale/index.htm#tab-1 Si sunt oficiale! *bonus 5GB se acorda O SINGURA DATA!
 9. Extraoptiuni Cartela Vodafone

  OFERTA 5 Cost: 5 € NELIMITAT in VDF +1000 min/SMS nat si int. fix UE +500MB, reinnoire la 4 saptamani (28 zile). Oferta 6 Cost: 6 € NELIMITAT in VDF +1500 MB/min nat si intl.fix UE/SMS nat +2000MB +100min intl.mobil (IT,SP,GER,UK,FR,PT,UNG)/min nat, reinnoire la 4 saptamani (28 zile). Oferta 7 Cost: 7 € NELIMITAT in VDF +2000 MB/min nat si intl.fix UE/SMS nat +3000MB +100min intl.mobil (IT,SP,GER,UK,FR,PT,UNG)/min nat + acces nelimitat la muzica prin Zonga Premium, reinnoire la 5 saptamani. Oferta 8 Cost: 8 € NELIMITAT in VDF +2500 MB/min nat si intl.fix UE/SMS nat +4000MB +200min intl.mobil (IT,SP,GER,UK,FR,PT,UNG)/min nat+ acces nelimitat la muzica prin Zonga Premium, reinnoire la 4 saptamani (28 zile). Oferta 10 Cost: 10 € NELIMITAT in VDF +2500 MB/min nat si intl.fix UE/SMS nat +4000MB +400min intl.mobil (IT,SP,GER,UK,FR,PT,UNG)/min nat + NELIMITAT Italia si Spania + acces nelimitat la muzica prin Zonga Premium, reinnoire la 4 saptamani (28 zile). Oferta 12 Cost: 12 € NELIMITAT in VDF +4500 MB/min nat si intl.fix UE/SMS nat +8000MB +400min intl.mobil (IT,SP,GER,UK,FR,PT,UNG)/min nat + NELIMITAT Italia si Spania + acces nelimitat la muzica prin Zonga Premium, reinnoire la 4 saptamani (28 zile). Astea par a fi noile extraoptiuni la Cartela Vodafone, momentan neoficiale. Optiunile includ mai mult trafic de date, dar valabilitate scazuta la 28 de zile(4 saptamani) in loc de 30. E peste concurenta, asta-i clar insa ma asteptam la mai mult. Repet: NU SUNT OFICIALE, dar sunt mari sanse ca astea sa fie noile optiuni Sursa: http://forum.softpedia.com/topic/36141-extraopthiuni-la-cartela-vodafone/page__st__7308?do=findComment&comment=19093698
 10. Modificari abonamente RED

  Cum am mai zis, nu.si permit sa limiteze nelimitatul, e o chestie sa nu abuzeze lumea de nelimitat; de exemplu persoanele juridice nu.ti mai dau telefon de serviciu, iti mai pun ceva la salariu din care sa.ti iei un nelimitat si sa.l folosesti si la munca si la serviciu. Asta se vrea! La persoanele jiridice nu cred ca va fi valabila limitarea.
 11. Modificari abonamente RED

  Nu cred ca se va intampla asa! Va dati seama la abonamentul de 86 de euro sa fii limitat la 500 minute nationale si 200 sms nationale, ce ar insemna? Toata lumea ar pleca de la ei, nu cred ca.si permit sa faca asta.
 12. Modificari abonamente RED

  Eu cred ca nu vor ajinge sa limiteze chiar asa nelimitatul. In sensul ca daca depasesti numarul ala de minute vor verifica mai amanuntit cu cine ai vorbit, cat ai vorbit. Ei urmaresc ca tu sa folosesti telefonul in scop personal, nu cu interese ascunse.
 13. Modificari abonamente RED

  A lasat feri link mai sus. Limitarea se gaseste in contract la sectiunea termeni si conditii.
 14. Digi Mobil Prepaid

  Am mai trimis numarul de telefon si pe softpedia; Sunteti aceeasi persoana si aici si pe softpedia? *Astept de 2 zile sa se rezolve problema.
 15. Modificari abonamente RED

  E cat se poate de reala limitarea!Daca va fi pusa in practica ar fi cea mai mare tampenie a ultimilor ani!
×

Important Information

Terms of Use