Clicky

Jump to content

bogdan_scarlat26

Members
 • Content Count

  92
 • Joined

 • Last visited

About bogdan_scarlat26

 • Rank
  Member

Profile Information

 • Location
  Slatina OLT
 • Model Telefon
  Nokia 3
 1. bogdan_scarlat26

  Comunicate de Presa RCS & RDS

  News! Digi scumpește preturile abonamentelor, cel mai probabil ca urmare a impozitului pe cifra de afaceri în domeniul telecomunicațiilor. Noile preturi pe site-ul lor.
 2. bogdan_scarlat26

  Off Topic V3

  Rețeaua Telekom a fost down timp de ~5h în județul Olt și parțial în Argeș(din surse sigure). Posibil da fi fost picata și prin alte părți. Nu puteai apela, primi /trimite mesaje, fără internet. Semnal foarte slab, spre inexistent. E a3a oara în anul asta când pica... Rușine Telekom!
 3. bogdan_scarlat26

  Link-ul zilei 02

  Pssst Black friday la Telekom Unele au preturi foarte bune. Se ia împreună cu abonament de 5 euro fără perioada contractuala http://blackfriday.telekom.ro/?icid=c174&ibid=p_h_slider1_pos1of5
 4. bogdan_scarlat26

  Recomandare telefon ?

  Nu te lua dupa dimensiunea ecranului, uită-te la dimensiunea întregului telefon. Un telefon de 5 inch poate fi mai mare și mai greu că unul de 6 inch
 5. bogdan_scarlat26

  Recomandare telefon ?

  Nokia 6.1(android curat + update-uri) sau Huawei mate 10 lite. Sony Xperia XA2 e prea scump pentru ce oferă. Și mi A2 e o varianta însă eu nu l-aș alege. *Am resuscitat contul! ✋
 6. Du-l la garantie ca ti-l repara mai mult ca sigur. Daca esti din Bucuresti du-te cu el direct la Diangi, ti-l repara mai repede, poate chiar pe loc.
 7. bogdan_scarlat26

  Salut!

  mufa micro-usb. Cea mai intalnita problema la telefoanele Allview. Mie mi-au schimbat-o la garantie la un impera i. Probabil ca tu l-ai tavalit putin de nu ti l-au reparat. La mine telefonul arata ca nou. Poti sa-l repari intr-un service contra-cost. ~40-50 de lei.
 8. bogdan_scarlat26

  Extraoptiuni Cartela Vodafone

  Era mai bine inainte cand nu trebuia sa ai optiune activa pentru a folosi bonusul.. Bonus 1500MB/luna - conditie-sa ai valabilitate. Cat despre bonusurile personale(alea care primesti mesaj cu o oferta mai speciala/bonus) pot fi activate doar pe numarul pe acre ai primit mesajul.
 9. Am dus si eu un Impera I la garantie. Si a avut un final fericit, chiar extraordinar! Telefonul avea probleme la difuzorul din fata, nu se mai auzea deloc. Initial chiar mi-a fost frica sa-l trimit la garantie din cauza părerilor negative despre service-ul lor. A stat cam 3 luni cu difuzorul mort. Intre timp mufa micro usb a început sa facă probleme uneori. Initial nici n-am vrut sa le zic de problema asta de frica sa nu-mi anuleze garantia dar totusi le-am zis! Trimis telefonul la service, a stat 10 zile. Am primit mesaj ca a fost reparat si ca va fi livrat la Altex ziua următoare. M-am dus ziua următoare la altex sa vad minunea. Telefonul a fost reparat, si a fost reparat chiar foarte bine! Difuzorul functiona perfect. Verific si mufa microusb, ca noua, 100% a fost schimbata, incarca perfect! In plus a fost schimbat si difuzorul din spate si microfonul care nu aveau probleme. Plus o actualizare soft. Singura greseala pe care au facut-o a fost ca mi-au crăpat putin capacul din spate. Dar nu-i problema! Reparatia a fost făcută de Diangi Grup si a durat 10 zile. Se pare ca au rezolvat problemele cu garantia, bravo lor!
 10. http://forum.softpedia.com/topic/1058679-problema-allview-v1-viper/?do=findComment&comment=19335657 Poate ma ajuta si pe mine cineva. Multumesc!
 11. Telefonul a facut condens si tu vrei sa ti.l repare? E vina ta, clar!
 12. bogdan_scarlat26

  Digi Mobil Optim Nelimitat - disponibil NATIONAL

  O sa mai iau un sim cu 0777. Am prins un numar frumos cu 0774
 13. bogdan_scarlat26

  Extraoptiuni Cartela Vodafone

  https://www.vodafone.ro/personal/servicii-si-tarife/cartela-vodafone/oferte-promotionale/index.htm#tab-1 Si sunt oficiale! *bonus 5GB se acorda O SINGURA DATA!
 14. bogdan_scarlat26

  Extraoptiuni Cartela Vodafone

  OFERTA 5 Cost: 5 € NELIMITAT in VDF +1000 min/SMS nat si int. fix UE +500MB, reinnoire la 4 saptamani (28 zile). Oferta 6 Cost: 6 € NELIMITAT in VDF +1500 MB/min nat si intl.fix UE/SMS nat +2000MB +100min intl.mobil (IT,SP,GER,UK,FR,PT,UNG)/min nat, reinnoire la 4 saptamani (28 zile). Oferta 7 Cost: 7 € NELIMITAT in VDF +2000 MB/min nat si intl.fix UE/SMS nat +3000MB +100min intl.mobil (IT,SP,GER,UK,FR,PT,UNG)/min nat + acces nelimitat la muzica prin Zonga Premium, reinnoire la 5 saptamani. Oferta 8 Cost: 8 € NELIMITAT in VDF +2500 MB/min nat si intl.fix UE/SMS nat +4000MB +200min intl.mobil (IT,SP,GER,UK,FR,PT,UNG)/min nat+ acces nelimitat la muzica prin Zonga Premium, reinnoire la 4 saptamani (28 zile). Oferta 10 Cost: 10 € NELIMITAT in VDF +2500 MB/min nat si intl.fix UE/SMS nat +4000MB +400min intl.mobil (IT,SP,GER,UK,FR,PT,UNG)/min nat + NELIMITAT Italia si Spania + acces nelimitat la muzica prin Zonga Premium, reinnoire la 4 saptamani (28 zile). Oferta 12 Cost: 12 € NELIMITAT in VDF +4500 MB/min nat si intl.fix UE/SMS nat +8000MB +400min intl.mobil (IT,SP,GER,UK,FR,PT,UNG)/min nat + NELIMITAT Italia si Spania + acces nelimitat la muzica prin Zonga Premium, reinnoire la 4 saptamani (28 zile). Astea par a fi noile extraoptiuni la Cartela Vodafone, momentan neoficiale. Optiunile includ mai mult trafic de date, dar valabilitate scazuta la 28 de zile(4 saptamani) in loc de 30. E peste concurenta, asta-i clar insa ma asteptam la mai mult. Repet: NU SUNT OFICIALE, dar sunt mari sanse ca astea sa fie noile optiuni Sursa: http://forum.softpedia.com/topic/36141-extraopthiuni-la-cartela-vodafone/page__st__7308?do=findComment&comment=19093698
 15. bogdan_scarlat26

  Modificari abonamente RED

  Cum am mai zis, nu.si permit sa limiteze nelimitatul, e o chestie sa nu abuzeze lumea de nelimitat; de exemplu persoanele juridice nu.ti mai dau telefon de serviciu, iti mai pun ceva la salariu din care sa.ti iei un nelimitat si sa.l folosesti si la munca si la serviciu. Asta se vrea! La persoanele jiridice nu cred ca va fi valabila limitarea.
×

Important Information

Terms of Use