Clicky

Jump to content

ceres

Members
 • Content Count

  75
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by ceres

 1. salut. cand descarc videoclipuri de pe net, acestea se deschid cu playerul de la note 9, desi l-am inghetat cu programul package disabler pro. pt vizionare as vrea sa folosesc mx player. stie cineva cum se fac setarile astfel incat videoclipurile sa le deschid cu mx player? multumesc
 2. ceres

  player video note 9

  am schimbat galeria si acum merge f bine.
 3. ceres

  player video note 9

  am intrat in setarile playerului samsung prin package disable pro. nu este setat ca implicit. absolut totul este oprit la el....permisiuni, notificari...
 4. ceres

  player video note 9

  m-am gandit si la asta. am inchis o cu package disable pro. chestia ciudata este ca daca o debifez, sistemul nu o vede. parca e fantoma. nu apare in aplicatiile care ruleaza. zona crepusculara.
 5. ceres

  player video note 9

  la setare ca implicit, la vlc, scrie: niciun element setat ca implicit. intru in vlc app si...nu pot sa setez ....ca implicit. poate gresesc undeva. omul cat traieste invata.
 6. ceres

  player video note 9

  am android 9 si nu merge. aceeasi problema, nu se poate stabili ca implicit chiar daca este oprit playerul din android, tot cu el deschide
 7. ceres

  player video note 9

  asm descarcat vlc pt android. aceeasi problema, nu se poate stabili ca implicit
 8. ceres

  player video note 9

  nu se poate deschide ca implicit. poate pt ca este piratat
 9. ceres

  deblocare

  salut. iubita mea, care are un note 4, si a uita parola si i s a blocat telefonul dupa un nr de incercari. stiti cumva cum se deblocheaza telefonul? am citit ca prin intermediul contului de la google, dar nu mai tine minte parola nici la acesta. exista vreo metoda sau trebuie sa reseteze la setarile din fabrica? nu vrea sa faca asta pt ca e posibil sa piarda nr de telefon.
 10. ceres

  deblocare

  mersi baieti. acum face ce ziceti voi
 11. ceres

  upgrade

  salut. am o problema, nu pot sa upgradetez telefonul. am descarcat romul oficial, nemesis aroma, care are 105 mb si l-am pus in internal storage. dau twrp. am facut wipe. dupa asta am selectat romul care e sub forma de zip si cand ii dau sa instaleze, imi da failed. unde gresesc?
 12. ceres

  upgrade

  cum se face check-ul cu mdm? culmea e ca la altii au functionat arhivele descarcate. stiu asta pt ca spuneau la comentarii
 13. ceres

  android nougat

  Chiar nu stie nimeni un nougat la care sa mearga s penul?
 14. salut. imi recomanda si mie cineva un android nougat care sa mearga bine pe note 4? multumesc anticipat scuze, un android 7. am vazut ca sunt mai multe: nougat, resurrection remix
 15. ceres

  android nougat

  Mai bine intreb daca exista vreun nougat care sa faca sa mearga si penul.
 16. ceres

  android nougat

  am revenit iar la 6.01. am pus cm 14.1 20161225. asta e singurul care a mers, in rest, orice am incercat nu a mers. nici 7.1.1, nici 7.1.2. toate imi dadeau fail. nu stiu care e motivul. am descarcat exact ce era pus in linkurile lor. twrp-ul merge bine. as fi vrut un resurrection remix, ultimul, dar pe langa faptul ca nu merge, sunt convins ca nu stiu cum sa activez s-penul. daca nu are dosar in setari, ma uit lung la el.
 17. ceres

  android nougat

  Am instalat un nugat dar nu merge penul. Nici macar nu am asa ceva la setari. Stie cineva cum se face ca sa l activez?
 18. ceres

  android nougat

  am incercat sa bag resurrection remix 5.8.5 si nu merge. imi da fail. stie cineva de ce? am twrp instalat.
 19. ceres

  chenar rosu

  salut! am cumparat pt iubita mea un note 4 9100. ce e ciudat este faptul ca atunci cand scrie un mesaj sau cand navigheaza prin telefon apare un chenar rosu pe marginea ecranului la atingerea lui. stie cineva ce este si cum se poate face ca sa nu mai apara?
 20. ceres

  chenar rosu

  nu pot. apare doar pt o secunda si dispare pana apas iar pe ecran. daca tin apasat degetul pe ecran...tot o secunda si apoi dispare. doar daca-ti imaginezi ecranul. cand scrie ceva, pe marginea lui apare un chenar rosu de vreo 3 mm grosime, deci nu acopera tot ecranul. e un fel de banda rosie pe toate laturile. n-am gasit pe net nimic similar.
 21. ceres

  aplicatii preinstalate

  multumesc baieti.
 22. salut! stie cineva cum pot dezinstala aplicatiile preinstalate fara root? am incercat cu apex launcher free si nu merge.
 23. ceres

  aplicatii preinstalate

  am incercat si cu debloater si nu merge
 24. ceres

  Titanium backup

  Am root. Am gasit solutia acum putin timp. Era din cauza superuserului. L am dezinstalat si am instalat altul. Acum merge fara probleme.
 25. Salut. Am instalat titanium backup pro pe telefon si am inghetat unele aplicatii pe care nu le accesez. Am observat ca dupa ce i dau reboot la telefon, titanul asta nu retine setarile. Se activeaza din nu stiu ce motive. Stie cineva de ce nu retine setarile?
×

Important Information

Terms of Use