Clicky

Jump to content

Georgepgl

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

 1. Georgepgl

  Simbol status bar

  ) Doamneee.. mi-am schimbat abonamentul de curand dar nu stiam ca am si serviciul acesta in abonament. Multumesc frumos de informatii.. O zi frumoasa
 2. Georgepgl

  Simbol status bar

  nu imi scrie nimic altceva decat imi apare acel simbol si atat. O sa incerc sa aflu de la orange azi...
 3. Georgepgl

  Simbol status bar

  Am tot banuit ca este ceva de la retea si am mutat reteua de pe 4G/3g/2g/ doar pe 3G si a disparut acel simbol. Cum setez la loc pe 4G imi apare.. O sa ii intreb pe cei de la orange daca stiu despre ce este vorba..
 4. Georgepgl

  Simbol status bar

  Liviu,nu este acel simbol. Am incercat setarea cu s voice.. este off si acel simbol este inca a olo. Nu este vorba de speaker..am facut proba cu speaker si simbolul este cel din poza atasata de tine..
 5. Georgepgl

  Simbol status bar

  Nu..ieri seara totul ok..azi dimineata la fel..la pranz l-am avut in buzunar..in stand-by si cand l-am scos aveam acel simbol. Poate sa fie ceva de la operatorul de telefonie ?
 6. Georgepgl

  Simbol status bar

  Stiu ca asa apare dar nu am viber..
 7. Salutare.. Apelez si eu la voi deoarece astazi mi-a aparut un simbol ca sa zic asa in status bar fix langa semnalul de wifi si alarma. Mentionez ca deja am incercat sa vad daca este speaker sau hearing aid sau extra volume si nici una din aceste optiuni nu este activa. Atasez o poza si o sa se vada intre alarma si semnalul wifi acel telefon. Acest simbol mi-a aparut cand telefonul era in buzunar. Am incercat cu volumul crezand ca este de aici dar nu este.. Poate ma poate ajuta cineva sa imi spuna ce este ? Am dat si restart si reapare.
×

Important Information

Terms of Use