Clicky

Jump to content

Pufulete

Members
 • Content count

  53
 • Joined

 • Last visited

About Pufulete

 • Rank
  Member

Profile Information

 • Model Telefon
  Alview A8 Lite
 1. Comunicate de Presa RCS & RDS

  Salutări! @Digi În momentul în care îmi activez un abonament și fac comandă de un telefon, cum se procedează? De regulă sunt stocuri fizice în magazine, sau se dă comandă și se așteaptă un timp de? Mulțumesc! ( mă refer la telefoane de tip smart-phone, în speță cele peste 2000 Ron).
 2. Abonamente

  Salutări! Vreau să-mi fac un abonament ca și client nou, pot să activez 2 abonamente? Vreau să iau 2 telefoane,cu abonamente difereite, unul pentru mine, altul pentru socră-miu. Din câte am înțeles vor să-mi ceară o garanție pentru primul, pentru al 2-lea nu cred că mai cer, nu? Mulțumesc!
 3. Salutări oameni buni! Sunt tare curios să aflu cum se descurcă acest minunat telefon â€bijuterie†după, să zicem 2 luni de la lansare, 1 lună de utilizare. Aș fi curios să văd un clip și la voi cu un terminal nou după o perioadă de...zile/luni. Până acum, ce am văzut, la noi în țară pe Buhnici, iar din afară pe iJustine. Aștept cu interes răspunsurile voastre, și un răspuns dacă se merită trecerea de la un 7 plus la S8+. Mulțumesc!
 4. Diferențe operatori

  La o adică ai dreptate, pentru că un telefon luat la abonament, cu un avans de, ajunge la cel puțin de 2x valoarea la liber a telefonului. Dar, din păcate nu mulți își permit un telefon performant cu banii jos, dar, bine sunt modalități de a intra în posesia unuia (card de cumpărături, cadou, reduceri, devalorizare, etc), de aceea mulți optează pentru operatori.
 5. Diferențe operatori

  Dacă suntem considerați o țară din lumea a 3-a...
 6. Diferențe operatori

  Sunt 54£, nu 58£, greșeala mea.Detalii mai multe, aici
 7. Diferențe operatori

  Salutări! Am o mică furie care mă â€macină†de ceva vreme..Nu înțeleg de ce operatorii de telefonie nu pot stabili ca atunci când optezi pentru un abonament să zicem de 43 euro/lună sau mai mare, să poți să dai avans mai mic pentru achiziția de telefon? spre exemplu, la Vodafone.Uk, la un abonament de 58£, dai 10£ pentru un Samsung S8+, iar la noi, la Vodafone, la un abonament de 49€, dai aproape 18 meleoane avans pentru telefon..de ce la noi e japca asta nenorocită? Dacă mă gândesc mai bine, suntem mai săraci decât UK-ul, nu?
 8. Problema este că mie nu-mi apare așa, căci dacă dau să fac update îmi zice că sunt la zi cu softul.
 9. Salutări! Am achiziționat recent de la e-Mag un Vonino Zun Xs și nu găsesc în meniul telefonului cum să fac update la 6.0, căci din specificații spune căci vine cu Android 6.0. Mulțumesc!
 10. Netflix (recomandări de seriale și filme)

  Chiar sunt curios să văd ce fel de servicii au, dacă se ridică la standarde înalte. Treaba cu 3 conturi la 10 euro, nu este valabilă, îți dau doar 2 sloturi, la 12 euro/lună ai 3 sloturi..ar fi interesant dacă ar face un preț/ an, așa știi că stai liniștit un an de zile și nu-ți mai bati capul.
 11. Netflix (recomandări de seriale și filme)

  Bun! E bine de știut. Eu o să-l folosesc pentru telefon sau eventual pt Mac; ce abonament ai, @Erwin?
 12. Salutări! A folosit cineva la noi în țară Netflix? Mă interesează mai mult dacă serialele care se găsesc la ei sunt subtitrate în română. Se merită achiziția unui abonament?Mulțumesc!
 13. Salutări! V-aș ruga să-mi dați câteva recomandări în materie de achiziție a unei tablete. M-ar interesa o tabletă cu Android, decentă, nu ultima fiță, pentru web-browsing, un joc, mai un film, etc. Bugetul ar fi de până în 500 lei, iar ca diagonală a ecranului, 8†.Sunt o sumedenie de oferte, de firme, dar doresc sfatul cuiva care folosește/a folosit respectiva tabletă sau are cunoștințe despre respectiva/ele cum că ar fi bune. Mulțumesc!
 14. Roaming

  Salutări! Am o întrebare. Am înțeles că începând cu data de 15.06, tarifele pentru roaming vor dispărea. Cum vor aplica operatorii de telefonie mobilă această regulă?Mai ales că sunt incluse unități disponibile în roaming la majoritatea operatorilor și abonamentelor.
 15. Forum Samsung Galaxy S7

  Salutări! Am o întrebare. Am citit aici, cred, sau în altă parte, nu mai știu, cum că în momentul în care iei un telefon de la un operator care codează terminalele, dacă nu bagi cartela operatorului respectiv în telefon și bagi altă cartelă până activezi telefonul, nu se mai codează?Am găsit o ofertă să-mi cumpăr un S7 sigilat cumpărat de la Orange, iar eu sunt în altă rețea.Mulțumesc!
×

Important Information

Terms of Use