Clicky

Jump to content

Cata_linus

Members
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

 1. Salut! Cu un astfel de adaptor se poate conecta tel prin wifi la internet, la o distanta cu mult mai mare de emitator(router wifi), mai ales daca adptorul este de tip "high gain"(cu antena externa). In plus, daca se defecteaza wifi-ul intern al tel, un astfel de adaptor e f util.
 2. Vreau sa folosesc un adaptor wifi prin usb, echipat cu cip realtek 8192cu, pentru telefonul meu Evolio X6 ( acelasi cu UMI X3).Am gasit 2 posibile aplicatii bune pe un site chinezesc, dar nu reusesc sa le downloadez ( se foloseste un cod antirobot). Daca cineva reuseste sa le obtina, il rog frumos sa mi le trimita - sunt mici, 1Mb si 3Mb. Adresa :apk.freesion.com/152411/ si apk.freesion.com/152398/ Sau poate cunoaste cineva o alta metoda de a folosi acest adaptor (sau poate altul, echpat cu ralink rt3070), caz in care il rog sa ma ajute. Nu am gasit sursa nucleului pentru telefonul meu: procesor mediatek 6589, JB 4.2.2, kernel version 3.4.39, baseband MOLY.WR8.W1315.MD.WG.MP.V21.P24. Daca cineva poate sa obtina acest nucleu(sursa), il rog frumos sa-mi trimita (linus_log@yahoo.com). Multumesc!
 3. Cata_linus

  ROM Original Evolio X6

  Salut tuturor! Am un tel Evolio X6, i-am pus un soft mai bun, dar am pierdut accidental pe cel original. S-a stricat wifi-ul si as vrea sa-l duc la garantie, deci imi trebuie ROM-ul original. Ma puteti ajuta cu o copiere de soft? Este simplu de realizat.Daca sunteti dispus, va rog sa-mi scrieti, ca sa va arat cum se face. Multumesc!
×

Important Information

Terms of Use