Clicky

Jump to content

Decebal Trandafir

Members
 • Posts

  11
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Decebal Trandafir

 1. Nu vroiam decat sa sterg aplicatiile INUTILE preinstalate... Daca Allview nu ar mai modifica softul originar ar fi si mai misto... Nu inteleg de ce Allview strica estetica interfatei adaugand iconite FOARTE URATE.. Mi-am pus un icon pack si am reusit sa-mi infrumusetez petarda. De asemenea nu inteleg de ce naiba schimba butonul de meniu cu sigla lor URATA.
 2. ...Ca sunt 'bune'? ☺ Nu am pretentia ca o petarta sa fie si performanta. Performanta costa. Exista o vorba., 'Dai un ban da' stai in față'
 3. Salut. am si eu un Samsung Galaxy Tab3 7'SM-T210 si vreau sa o ROOT-ez cu un APK. Nu am calculataor. Am incercat cu Kingoroot dar nu a functionat. Vreau sa incerc cu Framaroot dar nu stiu daca este suportat. Risc sa-mi stric tableta? Nu ma intereseaza Costom Room ci doar sa scap de sumedenia de aplicatii preinstalte de care nu am nevoie. Folosesc tableta doar pentru jocuri. Vreau sa o si deROOT-ez dupa aceea. Am dezactivat foarte multe din aplicatiile de care nu am nevoie si de care acum vreau sa scap. Daca ma puteti ajuta cu un sfat v-as fi foarte recunoscator. Imi cer scuze daca am deschis un topic aiurea.
 4. 380 de lei la DIGI. La Internity e cam tot atat.la biber. E un telefon destul de ok.
 5. Numai mintiti cand spuneti ca ati luat Allview sa sprijiniti economia Romaniei si nu stiu' ce industrie... Eu nu am luat Allview ca mi-e drag asa mult de PIB. Am luat ca nu am bani de o marca serioasa. Daca as avea bani mai multi nu mi-as lua Niciodata Allview. Nu as da mai mult de 500 de lei pe un Allview pentru ca se nu fac update-uri iar la garantie te TEPUIESC. Momentan sunt multumit de pocnitoarea mea. Dupa aproape un an merge binisor. Acum ma gandesc sa-mi iau tot un Allview dar p5 life. Cum vi se pare?
 6. Si eu aveam probleme cu touch-ul de la o pocnitoare Allview. Facea altceva decat trebuia. Eu apasam pe Setari el deschidea Galerie... Ma gandisem sa-l trimit in service dar mi-a venit ideea sa-l tin 24 de ore cu bateria scoasa. Acum merge ca uns. Incearca si tu smecheria asta.
 7. Nu functioneaza. Trimis de pe un Allview la care nu merge Recovery Mode. ☺
 8. Eu am incercat cu power si volum+ si nu intra in recovery mode... Cred ca nici nu are...
 9. Am un a4 you si am incerca sa-i fac un hard factory rest dar degeaba. Nu are meniu recovery... Nici nu ma mir. Daca-i bag un cod din ala am sansa sa reusesc minunea? Si ce sterge Cache Partition? Multumesc.
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use