Clicky

Jump to content

ionel

Gold Member
 • Content Count

  1,391
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by ionel


 1. Ți-e scârbă de ei, normal, dar de ce te-ai dus? Te-ai dus ca tot românul, care vrea ieftin, cât mai ieftin dacă se poate. Și ți-ai luat Xiaomi, o firmă care e clar că nu are puncte de service în Europa, deoarece, până de curând făceau clone de iPhone. Nu te puteai informa înainte de a cumpăra? 

  În cazul negației, aceasta întradevăr se dă de către service, un verdict prin care service-ul recunoaște că nu poate face reparația, vânzătorul urmând să înlocuiască produsul sau să-l storneze. Din câte știu, gaura vânzătorului, este acoperită de către producător/importator. 


 2. Clar pro. Deși observ un trend ciudat. Deși puterea de calcul a telefoanelor crește, capacitățile de modificare a software-ului de fabrică încep să devină din ce în ce mai îngrădite. Sau asta e perspectiva mea de outsider față de lumea Android. Momentan în lumea Meego Harmattan, lucrurile sunt foarte lejere. 

  Îmi este groază când îl voi schimba, că nu voi mai putea să fac ce am făcut pe N9. Iar pe N9 am făcut multe :)).

  Bineînțeles când vorbesc de îngrădit, mă refer bineînțeles la Samsung, cu al lor Knox Trip. Când îmi voi achiziționa ceva cu Android, tocmai lipsa constrângerilor de natură hardware ca să nu schimb softul, mă va face să aleg.


 3. Mai e și problema bugetului, care nu e chiar așa de mare, și mai ales cea a spațiului, na e fată și are nevoie mai mult de spațiu decât de rapiditate. SSD o să-i pun la al meu că e cu un an mai tânăr, și se cam poticnește :)).


  Incerci un Crystal Disk Info si daca spune Caution, nu e de bine :(

  https://osdn.net/frs/redir.php?m=onet&f=%2Fcrystaldiskinfo%2F65980%2FCrystalDiskInfo7_0_5.zip

  Deio, nu mai bootează deloc :D, că verificam :))


  Acum, mă tot chiombesc pe la niște magazine dar realizez că sunt tufă în ceea ce privește aceste produse :)). Adică habar nu am ce producători au harduri bune și care le au pe alea proaste.

  Sau nu există așa ceva? =))


 4. Salutare tuturor!

  Am și eu o problemă cu un HDD de laptop. Nu mai intră în boot, am încercat să-i instalez Linux și Windows, la fel face. L-am conectat la un PC prin SATA 3 și cablu, îl citește dar nu-i vede o partiție. La cealaltă a stat o jumătate de oră să i-o citească și am renunțat :))

  Cum proprietara nu are date importante pe acel HDD :D, mă gândesc că trebuie înlocuit. 

  Acum, care producător este cel mai ok în privința calității? 

  Menționez din start că vreau HDD dar pe 7200 :D

  Mulțumesc! :))


 5. L-am avut și eu, pe laptop ca upgrade gratuit. Un dezastru. Întrerupea conexiunea la net în mijlocul unui clip Youtube, îmi venea să dau cu el de pereți. Apoi mi s-a părut mult mai lent la interfață față de Windows 8.1 pe care îl am acum. Așa că l-am rașchetat și am pus la loc 8.1 :)). Pentru laptopuri din generațiile mai vechi, de exemplu de acum 2 ani și mai ales mai slăbuț la specificații, mai degrabă stați pe ce aveți!


 6. Salutare și bine v-am regăsit :)!

  Am și eu o problemă cu acest magnific sistem de operare anume Wingoz 10. Pe scurt nu știu ce dracu are dar se deconectează de la rețeaua de net din 15 în 15 minute. Eu habar nu am cum să rezolv această problemă..

  Voi v-ați confruntat cu așa ceva? Că deja devine frustrant când mă uit pe Youtube la ceva și pac îmi dă browserul eroare că se deconectează de la net

  Mersi! :D


 7. Este foarte posibil să fie sursa care nu dă destul curent la sistem, cum pățesc eu, sau să fie alte probleme gen un hard plin de bad-uri fizice. Hard-ul scoate zgomote ciudate? Hardul meu mai vechi așa făcea. Porțiuni din el unde era scrise anumite date pur și simplu freeze. Caută Crystal Disk Info și verifică ce-i cu hardul. Dacă nu schimbă sursa. De la update-uri nu are cum să fie, am instalat eu 8.1 și s-au instalat tone de update-uri dar niciodată nu mi-a dat freeze la laptop. :)


 8. Eu cum spuneam, folosesc bateria doar atunci când nu am priză la îndemână în restul timpului o încarc de la 25 la 95%, apoi o scot din laptop. Problema este că atunci când stau pe baterie, softul de management, face throttle la procesor și îi limitează frecvența la 780 Mhz.

  Cu metoda asta, n-am observat până acum nici o reducere a autonomiei pe care o oferă bateria.

×

Important Information

Terms of Use