Clicky

Jump to content

ionel

Gold Member
 • Content Count

  1,391
 • Joined

 • Last visited

About ionel

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 04/23/1994

Contact Methods

 • Yahoo
  hurjui_ionel

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Focșani
 • Model Telefon
  Nokia N900/Nokia N9

Recent Profile Visitors

458 profile views
 1. ionel

  RCS-RDS probleme cu repararea unui telefon

  Nu avem nimic :D. Sunt de părere că e bine să te informezi înainte să cumperi. În cazul celor de la RDS, nu știm la cine repară telefoanele în caz de probleme. Și da, au prețuri mici la abonamentele de telefonie mobilă, dar au prețuri mari la telefoane.
 2. ionel

  RCS-RDS probleme cu repararea unui telefon

  Cel mai probabil fiecare vânzător în parte are contract cu diverse service-uri, pentru reparații, în lipsa unei recomandări oficiale din partea celor de la Xiaomi.
 3. ionel

  RCS-RDS probleme cu repararea unui telefon

  Ți-e scârbă de ei, normal, dar de ce te-ai dus? Te-ai dus ca tot românul, care vrea ieftin, cât mai ieftin dacă se poate. Și ți-ai luat Xiaomi, o firmă care e clar că nu are puncte de service în Europa, deoarece, până de curând făceau clone de iPhone. Nu te puteai informa înainte de a cumpăra? În cazul negației, aceasta întradevăr se dă de către service, un verdict prin care service-ul recunoaște că nu poate face reparația, vânzătorul urmând să înlocuiască produsul sau să-l storneze. Din câte știu, gaura vânzătorului, este acoperită de către producător/importator.
 4. ionel

  Custom ROM pro/contra în 2017

  Clar pro. Deși observ un trend ciudat. Deși puterea de calcul a telefoanelor crește, capacitățile de modificare a software-ului de fabrică încep să devină din ce în ce mai îngrădite. Sau asta e perspectiva mea de outsider față de lumea Android. Momentan în lumea Meego Harmattan, lucrurile sunt foarte lejere. Îmi este groază când îl voi schimba, că nu voi mai putea să fac ce am făcut pe N9. Iar pe N9 am făcut multe . Bineînțeles când vorbesc de îngrădit, mă refer bineînțeles la Samsung, cu al lor Knox Trip. Când îmi voi achiziționa ceva cu Android, tocmai lipsa constrângerilor de natură hardware ca să nu schimb softul, mă va face să aleg.
 5. ionel

  Hdd laptop stricat

  Cam așa stă treaba cu el. Am intrat cu Hiren.
 6. ionel

  Hdd laptop stricat

  De preferat la un magazin mai curățel așa? Că pcgarage văd că dau 24 de luni, la fel și emag Cel am văzut că dau 60 de luni.
 7. ionel

  Hdd laptop stricat

  Mai e și problema bugetului, care nu e chiar așa de mare, și mai ales cea a spațiului, na e fată și are nevoie mai mult de spațiu decât de rapiditate. SSD o să-i pun la al meu că e cu un an mai tânăr, și se cam poticnește . Deio, nu mai bootează deloc , că verificam Acum, mă tot chiombesc pe la niște magazine dar realizez că sunt tufă în ceea ce privește aceste produse . Adică habar nu am ce producători au harduri bune și care le au pe alea proaste. Sau nu există așa ceva? =))
 8. ionel

  Hdd laptop stricat

  Nu e cazul pentru că laptopul domniței este din 2012, și poate deceda oricând. Plus că nu e chestia de viteză, cât de durata de exploatare în timp și probabilitatea cât mai mică, să crape în timp. De crăpat toate crapă până la urmă, SSD sau HDD , important e când
 9. Salutare tuturor! Am și eu o problemă cu un HDD de laptop. Nu mai intră în boot, am încercat să-i instalez Linux și Windows, la fel face. L-am conectat la un PC prin SATA 3 și cablu, îl citește dar nu-i vede o partiție. La cealaltă a stat o jumătate de oră să i-o citească și am renunțat Cum proprietara nu are date importante pe acel HDD , mă gândesc că trebuie înlocuit. Acum, care producător este cel mai ok în privința calității? Menționez din start că vreau HDD dar pe 7200 Mulțumesc!
 10. ionel

  Doar noutăți la prima mână!

  Seamănă cu Iphone-ul . Mai e mult, până vor face ceva fain cum a fost Fabula Design.
 11. ionel

  Serviciu prost de la quickmobile.ro

  Concluzia pe care am tras-o este că nu te-ai informat deloc înainte să cumperi, și acum suporți consecințele!
 12. ionel

  Frigider nou vs frigider vechi

  Ce tare, am devenit forum de depanat frigidere
 13. ionel

  Windows 10. Discutii generale

  Și eu am fost mulțumit, pe moment. Dar apoi mi-a scos peri albi. Băga placa de rețea în sleep mode și se deconecta de la rețea; apoi când încercam să mă reconectez, nu mai mergea , asta chiar dacă mă uitam la un clip pe Youtube mai lung..și era destul de frustrant, așa că am renunțat la el.
 14. ionel

  Windows 10. Discutii generale

  Nu era vorba de asta ! Laptopul meu are abia doi ani!
×

Important Information

Terms of Use