Jump to content
 • Announcements

  • Szilárd Ervin Szőgyenyi

   Modificari modalitate Log In   07/26/2017

   În urma unor modificări  efectuate la platforma pe care rulează Forumul Mobilissimo, s-au produs câteva modificări la modalitatea de login. Dacă până acum se folosea numele de utilizator, de acum, logarea se va face cu numele afişat pe forum sau adresa de email cu care v-ați înregistrat pe forum. Parola contului a rămas aceeași. Ne cerem scuze pentru inconveniențe! Termenii și condițiile de utilizare ale forumului le găsiți aici.

Claudiu Chirila

Members
 • Content count

  3
 • Joined

 • Last visited

 1. Problema cu facebook messenger.

  Asta era problema, multumesc mult trebuia pus pe orange internet. Multumesc frumos !
 2. Problema cu facebook messenger.

  salut, Sunt pe orange, merge netul pe 3g/4g facebook , instagram browserul , doar messengerul nu merge imi poti spune cum schimb acolo la apn-ul acela de care ziceai tu #cAndrei ?
 3. Salut, scuze daca nu am nimerit sectiunea unde trebuia sa postez, sa incepem , astazi am luat un telefon Mega6.3 si dupa resetare generale am inceput sa instalez aplicatiile, facebook facebook messenger etc, pe retele wifi facebook messenger functioneaza perfect, cand ies din casa si activez 3g-4g cand intru in aplicatia facebook messenger nu pot trimite nici mesaje nici sa le vad, Imi scrie connecting, si asa ramane mult si bine, daca stie cineva cum rezolv problema asta , precizez ca pe wifi merge fara probleme.
×

Important Information

Terms of Use