Clicky

Jump to content

mr_alexandru

Members
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by mr_alexandru

 1. Azi e prima oară când rămân cu mașina pe drum....

  Nu era suficient că ploua în draci....m-a lăsat și motorul....

  De fapt a pleznit furtunul de apă. De la ora 9 dimineața.....am ajuns înapoi în Timișoara pe la ora 14 cu platforma. Noroc că nu eram departe de Timișoara, eram aproape de capăt de autostrada înainte de Traian Vuia(ultima parcare cu benzinărie)

  attachicon.gif20160628_104658.jpgattachicon.gif20160628_104719.jpgattachicon.gif20160628_105843.jpg

   

  Sent from my Samsung Galaxy S7

  Motorul e 1.6 Ti-Vct?

  Si pe mine m-a lasat motorul astazi. Am trecut printr-o balta dintr-un sens giratoriu si a intrat apa in admisie.

  Motorul s-a oprit. Am desfacut bujiile sa iasa apa din cilindri dar fara succes. Motorul e blocat, probabil o biela e stramba.

 2. Salut DIGI_Helper,

   

  Am patru abonamente de telefonie mobila pe numele meu. Abonamentele sunt deschise in judetul Gorj iar eu ma aflu in judetul Timis.

  Vreau sa reziliez un abonament dintre cele patru dar ma lovesc de o problema. 

   

  Cei de la punctul de lucru Digi din Iulius Mall Timisoara mi-au spus ca nu pot sa ma ajute cu rezilierea pentru ca nu au acces in sistem sa vada perioada contractuala.

  M-au indrumat sa apelez la relatii cu clientii si sa ii rog sa trimita un ticket la punctul de lucru din Mall in care sa precizeze perioada contractuala pentru abonamentul pe care vreau sa-l inchid.

   

  Cei de la relatii cu clientii mi-au spus ca asa ceva nu e posibil si ca singura varianta pentru a-mi rezilia abonamentul e sa merg in Gorj.

   

  Ai putea sa imi spui daca exista o posibilitate sa reziliez abonamentul din Timisoara?

   

  Multumesc.

 3. @DIGI_Helper: Am pe numele meu 4 abonamente de telefonie. Am observat o problema la contorizarea consumului de date. Telefonul imi arata ca am consumat in luna trecuta aproximativ 11 GB de date in timp ce contorul DIGI imi arata aproximativ 3.8 GB consumati. Problema nu e aici, pentru ca nu ma deranjaza sa am mai mult trafic, dar pe un alt numar situatia sta invers. Acel abonament e de 3 GB pe luna si utilizatorul a primit un SMS care a informat-o ca s-a atins limita de 3 GB, in timp ce contorul telefonului indica aproximativ 700 de MB consumati.

  Poti sa ma ajuti cu aceasta problema? Mersi.

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use