Clicky

Jump to content

mr_alexandru

Members
 • Content count

  13
 • Joined

 • Last visited

About mr_alexandru

 • Rank
  Newbie

Profile Information

 • Model Telefon
  Samsung Galaxy S7 edge
 1. Am făcut ceva similar cu LG G4 și o aplicație de la autodesk. ( In poză e un coleg de la lucru)
 2. mr_alexandru

  Off Topic V3

  Motorul e 1.6 Ti-Vct? Si pe mine m-a lasat motorul astazi. Am trecut printr-o balta dintr-un sens giratoriu si a intrat apa in admisie. Motorul s-a oprit. Am desfacut bujiile sa iasa apa din cilindri dar fara succes. Motorul e blocat, probabil o biela e stramba.
 3. mr_alexandru

  Nelamurire Digi

  Salut DIGI_Helper, Am patru abonamente de telefonie mobila pe numele meu. Abonamentele sunt deschise in judetul Gorj iar eu ma aflu in judetul Timis. Vreau sa reziliez un abonament dintre cele patru dar ma lovesc de o problema. Cei de la punctul de lucru Digi din Iulius Mall Timisoara mi-au spus ca nu pot sa ma ajute cu rezilierea pentru ca nu au acces in sistem sa vada perioada contractuala. M-au indrumat sa apelez la relatii cu clientii si sa ii rog sa trimita un ticket la punctul de lucru din Mall in care sa precizeze perioada contractuala pentru abonamentul pe care vreau sa-l inchid. Cei de la relatii cu clientii mi-au spus ca asa ceva nu e posibil si ca singura varianta pentru a-mi rezilia abonamentul e sa merg in Gorj. Ai putea sa imi spui daca exista o posibilitate sa reziliez abonamentul din Timisoara? Multumesc.
 4. mr_alexandru

  Unde gasim diverse maruntisuri hardware

  Eu as incerca la Ret sau la Rubin.
 5. Eu am primit 6.0 pe G4 via LG Bridge. Primele 2-3 zile am avut mari probleme cu consumul de baterie. Ma tinea 9-10 ore cu 50-60 minute de ecran. Pana la urma am dezinstalat updateurile pentru Google play services si le-am instalat inapoi. Aseara am facut chestia asta si problema pare rezolvata.
 6. mr_alexandru

  Oferta Optim si Complet cu telefoane - disponibila NATIONAL

  @DIGI_Helper: Am pe numele meu 4 abonamente de telefonie. Am observat o problema la contorizarea consumului de date. Telefonul imi arata ca am consumat in luna trecuta aproximativ 11 GB de date in timp ce contorul DIGI imi arata aproximativ 3.8 GB consumati. Problema nu e aici, pentru ca nu ma deranjaza sa am mai mult trafic, dar pe un alt numar situatia sta invers. Acel abonament e de 3 GB pe luna si utilizatorul a primit un SMS care a informat-o ca s-a atins limita de 3 GB, in timp ce contorul telefonului indica aproximativ 700 de MB consumati. Poti sa ma ajuti cu aceasta problema? Mersi.
 7. mr_alexandru

  Poze facute cu telefonul

  Vă mai aduceți aminte de LG viewty?
 8. mr_alexandru

  Link-ul zilei 01

  Versiunea romaneasca.
 9. mr_alexandru

  Magazine Online GSM - pareri pro sau contra?

  Da, foarte tentant pretul, insa nu imi permit. Suma pe care vreau s-o cheltuiesc este in jur de 1700 de ron. Multumesc tuturor.
 10. mr_alexandru

  Magazine Online GSM - pareri pro sau contra?

  E vorba despre un Note 3 sau despre un Galaxy s5. Inca nu m-am hotarat.
 11. mr_alexandru

  Magazine Online GSM - pareri pro sau contra?

  Aveti experiente noi cu cei de la vantigsm? Vreau sa-mi cumpar un telefon si nu sunt hotarat.
×

Important Information

Terms of Use