Clicky

Jump to content

pascaleandrei

Developeri
 • Posts

  1,582
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Posts posted by pascaleandrei

 1. In principiu cele cu Mi 9T Pro sunt mai ok din punctul meu de vedere, dar sunt anumite capturi unde culorile Note-ului sunt mai bune. Aici tu stii mai bine cum arătau subiectele in realitate. Pe de altă parte, poza pe care ai pus-o in articol are mai multe reflecții pe Mi 9T.

   

  Trimis de pe al meu SM-G975F folosind Tapatalk

   

   

   

   

  P.S. Foarte interesante pozele.

  Trimis de pe al meu SM-G975F folosind Tapatalk

 2. Înafară de cantitatea net si pe mine a început să mă enerveze. Nu tu Volte, vowifi, semnul e prost în unele zone, aplicația si site-ul la fel....

  Trimis de pe al meu SM-G975F folosind Tapatalk

 3. Octavia e o masina foarte bună, dar nu prea imi place designul sincer.

   

  Pe de alta parte, Bugatti Chiron este oficial cea mai rapida masina de serie din lume, depășind bariera de 300 mph. Mai exact, a atins 304 mph, adica 490 km/h.

   

   

  Trimis de pe al meu SM-G975F folosind Tapatalk

   

   

   

   

   

 4. Un nou review la o mașină, o nouă "discuție" cu @Greuceanu despre mașini. Am pus discuție între ghilimele pentru că eu vorbesc facts, informații concrete, iar el vine cu "obsesiilor tale bolnave", "Vorbești aiureli", "prostii copilărești plictisitoare". Ce o fi copilăros la faptul că benzina emite mai mult CO2 decât un diesel asemănător încă încerc să înțeleg. Poate îmi explică el.

   

  Dacă la cuplu am înțeles că nu mai sunt diferențe așa mari, iar benzina cu o plajă mai mare de turații întrece un diesel pe o distanță mai lungă, aici datele sunt clare. Mașina X are Y emisii de CO2 pe km și Z emisii de NOx. CO2 înseamnă poluarea planetei, iar NOx afectează oamenii. Diferența dintre ele e că la reducerea noxelor se tot lucrează, în schimb de CO2 nu e prea preocupat niciun producător.

   

   

 5. Corect, noi discutam pe aici si cei care ar trebui sa ia măsuri, de ex. Trump spune ca nu exista încălzire globală.

   

  Asta cu imediat devine din ce in ce mai subiectivă. Asa cum vezi, vremea deja e in schimbare.

   

  Trimis de pe al meu SM-G975F folosind Tapatalk

   

   

   

   

 6. Problema este că prioritatea va fi totdeauna salvarea de pericolele imediate, respectiv de noxe(oxizi de azot), cele emise în exces de motoare diesel.

   

   

  Aici ar trebui completat: "motoarele diesel vechi", cele noi sunt mult mai curate. Totuși, asa cum observi, abordarea asta cu sănătatea noastră înainte de cea a planetei nu e chiar cea mai potrivita. Un echilibru intre diesel si benzina, asa cum a fost până acum cativa ani, era cel mai bun.

   

  Degeaba vom scapa de diesel, ca apoi sa constatam că trebuie să ne mutăm pe alta planeta, pentru ca asta devine nelocuibila. Si diesel-ul produce CO2, evident, dar cu câteva zeci de grame mai putin. Toata acea cantitate de CO2 trebuie contracarată cu păduri întregi, păduri care sunt tăiate in prostie, mai ales la noi.

   

  Trimis de pe al meu SM-G975F folosind Tapatalk

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use