Clicky

Jump to content

gigi12345

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

gigi12345's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. P4Life - probleme conexiune date In momentul in care apare mesajul de avertizare "Acumulator 15%...", se autoactiveaza conexiunile de date (atat WiFi, cat si pe SIM). Nu stiu daca e vorba de vreo setare necorespunzatoare, sau este un bug software. Aveti vreo sugestie de rezolvare ?
  2. Allview P4 Life (KitKat 4.4.2) Bug functie "Daydream" : - setarea de pornire [cind dispozitivul este andocat] nu are nici un efect - NU PORNESTE la andocare, dupa timpul prescris ! - setarea [ in timpul incarcarii ], sau [in ambele situatii] determina pornirea corespunza toare la conectarea telef. prin cablu USB (nu stiu ce stare detecteaza - andocat, sau incarcare !?), dar AFECTEAZA FUNCTIA DE PROXIMITATE, adica la efectuarea unui apel, atunci cind se acopera senzorul de proximitate (telefon la ureche) porneste "Daydream", iar ecranul se lumineaza si devine sensibil tactil, lucru foarte deranjant, generind accesari necontrolate de comenzi si functii. Daca se dezactiveaza acum "Daydream" (din switch) situatia devine chiar confuza - la efectuarea apelurilor, "Daydream" intradevar nu mai porneste, dar protectia la proximitate este nefunctionala in continuare. - doar reactivarea "Daydream" (din switch), setarea de pornire [cind dispozitivul este andocat] si apoi dezactivarea pare sa readuca functia de proximitate la o functionare normala. PS: Mentionez ca toate manevrele si constatarile descrise mai sus au fost facute pe setarile "de fabrica".
  3. Am cumpărat de curând un telefon AllView, model P4 Life, și am constatat o manifestare supărătoare: Declanșarea unui "memento" programat în aplicația "CALENDAR" determină activarea display-ului și afișarea acestuia pe ecranul de blocare. Partea proastă este că DISPLAY-ul RÄ‚MÂNE APRINS, iar rutina de PLASARE AUTOMATÄ‚ ÎN STAND-BY DUPÄ‚ TIMPUL SETAT NU MAI FUNCTIONEAZÄ‚, indiferent de acțiunile sau setările efectuate. Doar ștergerea evenimentului programat în "Calendar" pare să readucă aparatul la un comportament normal. Până să-mi dau seama de fenomen, telefonul nesupravegheat funcționa cu display-ul aprins, până se descărca acumulatorul. Am încercat să găsesc soluții prin setări diverse, inclusiv cele de fabrica, înlocuirea aparatului, dar fără rezultat. Credeți că există vreo cale de rezolvare ?
×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use