Clicky

Jump to content

Catalin Cosmin S

Members
 • Content Count

  2
 • Joined

 • Last visited


Reputation Activity

 1. Like
  Catalin Cosmin S got a reaction from Fish WeHunt in Probleme cu produse Allview trimise in service   
  Buna seara! Am venit si eu pe acest topic cu o problema destul de urata din punctul meu de vedere, aceasta fiind normal legata de produsele allview trimise in garantie. Am decis sa achizitionez un telefon allview la un pret mai mic ca sa vad cat de incredere este firma allview si cat de atenta este cu clientii ei, asa ca am achizitionat un A5 Smiley. Dupa aproximativ 3 saptamani microfonul telefonul s-a stricat(persoana cu care vorbeam nu ma auzea). L-am trimis in garantie pe 11.03, iar acesta a venit "reparat" pe 30.03. Cand am deschis cutia telefonul am ramas uimit de cat poti fi de "seriosi" acestia. Telefonul arata cu totu si cu totu altfel decat l-am trimis eu. Pe langa ca pe certificatul de garantie scria la defect ca nu porneste si a fost schimbata placa de baza, telefonul arata intr-o stare jalnica in comparatie cu starea in care l-am trimis eu(impecabil fara nici cea mai mica zgarietura). Telefonul este ciobit pe toata marginea , vopseaua este sarita iar folia de pe ecran lipseste, pe margini fiind plin de praf. Intr-adevar microfonul nu mai avea nici o problema ,dar telefonul a fost schimbat cu unu foarte neingrijit. Azi i-am sunat pe cei de la allview de la 9:00 pentru a face o reclamatie. Domnul de la relatii cu clientii mi-a raspuns fara nesimtire ca de ce mai vreau sa-l schimb daca microfonul merge, chiar daca  eu mi-am batut gura spunanadu-i ca telefonul nu este cel pe care l-am trimis.Am facut si o solicitare la support center dar fara nici un raspuns. In concluzie am dat banii degeaba.Am ramas cu un gust amar dupa toate acestea, si nu mai pot spune nimic decat ca aceasta firma Visual Fan, cunoscuta sub numele de Allview este de "Caca Maca" . Am fost tratat cu un "maxim respect" ceea ce ma face sa depun o reclamatie la ANPC daca problema nu se rezolva in maxim 5 zile.  NU CUMPARATI ALLVIEW. 

 2. Like
  Catalin Cosmin S reacted to Petrut Milu in Probleme cu produse Allview trimise in service   
  Atrag atentie toti detinatorilor de allview, puteti ramane usor fara telefon.
  Practic daca le trimiti telefonul la garantie, ai mari sanse sa nu il mai vezi niciodata. Desi am discutat cu ei de nenumarate ori atat telefonic cat si electronic, am ramas fara telefon.
   
  Raspunsul lor a fost ca l-au reparat, l-au livrat inapoi insa am dat adresa incompleta de livrare a telefonului, desi binenteles ca era completa pentru ca altfel nu il puteau lua de la mine.
   
  Pur si simplu telefonul meu a disparut chipurile la curier, iar domnii de la allview nu si-au asumat nici o raspundere. Binenteles ca am facut reclamatie catre ANPC, insa sa vedem daca se mai poate face ceva.
  Oricum e clar ca nu voi mai apela niciodata la vreun produs allview si o sa recomand tuturor sa sa aiba grija cu aceasta firma ce se poarta in cel mai clasic stil mioritic. Vorba reclamei - ce garantie domne? Care garantie?
   
  ca sa nu fie nici un dubiu, pentru cei care au timp sa citeasca, atasez mesajele schimbate cu ei. Cititi si o sa va amuzati.
   
  Allview Helpdesk final.pdf
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use