Clicky

Jump to content

Popescu Stefan-Catalin

Members
 • Posts

  3
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Model Telefon
  Samsung Galaxy S1 I9000

Popescu Stefan-Catalin's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

 1. A aparut Downloading ... Do not turn off Target!!! si a ramas asa pe ecran. Ce trebuie sa fac mai departe? A aparut Downloading ... Do not turn off Target!!! si a ramas asa pe ecran. Ce trebuie sa fac mai departe? A aparut Downloading ... Do not turn off Target!!! si a ramas asa pe ecran. Ce trebuie sa fac mai departe?
 2. Bună ziua! Am apăsat pe cele 3 butoane și îmi apare sigla Samsung, dar cum eliberez butoanele se restartează la fel ca și până acum fără încetare și nu intră în meniu. Se mișcă doar până apare litera S și se restartează. Nu vrea să respecte instrucțiunile din filmulețul pe care mi l-ați trimis. Nu știu ce să îi mai fac. Bună ziua! Am apăsat pe cele 3 butoane și îmi apare sigla Samsung, dar cum eliberez butoanele se restartează la fel ca și până acum fără încetare și nu intră în meniu. Se mișcă doar până apare litera S și se restartează. Nu vrea să respecte instrucțiunile din filmulețul pe care mi l-ați trimis. Nu știu ce să îi mai fac.
 3. Am un telefon Samsung Galaxy S1 I9000 l-am cumpărat din magazin în urmă cu câțiva ani. De vreo lună de zile mi se restartează în continuu fără să mai intre în meniu. Am cumpărat baterie nouă, astăzi 23.02.2015 din magazin specializat cu factură ăi garanție. Am pus telefonul mobil în priză și am lăsat bateria să se încarce complet. După încărcare am pornit telefonul mobil. Se restartează la fel ca și înainte. Ce trebuie să fac? Există vreo variantă ca să îl formatez printr-un program de calculator legând telefonul mobil la calculator? Sau există vreo altă variantă ca să pot intra în meniul telefonului mobil ăi, eventual, să formatez telefonul ca să scap de programele inutile existente în ele Vă mulțumesc anticipat pentru fiecare răspuns pe care mi-l puteți oferi pentru a mă ajuta în acest caz.
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use