Clicky

Jump to content

Necdelux Dragon Necdelux

Members
 • Content count

  33
 • Joined

 • Last visited

About Necdelux Dragon Necdelux

 • Rank
  Newbie

Profile Information

 • Model Telefon
  htc one m7
 1. Necdelux Dragon Necdelux

  Android 6 pe galaxy s6

  Daca vrei te pot ajuta eu, ca eu mi-am pus singur android 6.
 2. Necdelux Dragon Necdelux

  Android 6 pe galaxy s6

  Da multumesc de raspunsuri, A-si fi pastrat cm13-le dar nu are ce mai importanta functie care chiar ma deranjeaza, si anume functia pentru senzorul de amprenta.
 3. Necdelux Dragon Necdelux

  Android 6 pe galaxy s6

  Sa stii ca am pus cm13 bazat pe 6.0.1 si nu a intrat in bootloop prin TWRP. si am facut restore din TWRP inapoi la 5.1.1 pentru ca nu mi-a placut cyanogemod-ul. Iar android oficial marshmalow am mai pus prin metoda asta, ultimul tel care am facut prin aceasta metoda a fost un lg g3, De fapt nu sunt la primul telefon la care ma joc cu (TWRP-ul, root-ul, custom rom-uri) dar la Samsung vad ca este mai pretentios la treburile astea.
 4. Necdelux Dragon Necdelux

  Android 6 pe galaxy s6

  Pai parca tot cu Odin merge si ala. Eu daca l-am root-at si i-am mai pus si TWRP nu mai primesc update-uri oficiale.
 5. Necdelux Dragon Necdelux

  Android 6 pe galaxy s6

  Atunci nu mai stiu unde sa caut. Am rascolit tot internetul, ma dau batut si o sa raman tot cu Android 5.1.1
 6. Necdelux Dragon Necdelux

  Android 6 pe galaxy s6

  Am gasit dar sunt de Vodafone si Orange, iar eu nu vreau branduit. uite http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=65397382&postcount=2
 7. Necdelux Dragon Necdelux

  Android 6 pe galaxy s6

  Dar daca sa zic ca pun android 6 si dupa aceia pot sa-l rutez si sai pun si recowery-ul TWRP din nou cu aceleasi fisiere care le-am folosit pe android 5.1.1.?..sau trebuie sa caut din nou fisierul root pentru android 6.? Multumesc.
 8. Necdelux Dragon Necdelux

  Android 6 pe galaxy s6

  Multumesc, atunci mai raman cu android 5.1.1, ca android 6 am inteles ca inca mai are probleme pe s6.
 9. Necdelux Dragon Necdelux

  Android 6 pe galaxy s6

  Salut, am si eu o intrebare, am un galaxy s6 si a-si vrea sa stiu daca-i pun android marshmalow prin ODIN i-mi mai remane recowery-ul TWRP instalat sau o sa se schimbe cu cel stock.?.. Intreb pentru ca daca nu-mi convine android 6 sa pot trece inapoi la android 5.1.1 prin bakup-ul facut cu TWRP. Multumesc.
 10. Necdelux Dragon Necdelux

  Android 6 pe galaxy s6

  Va rog daca nu stie nimeni despre acel rom, poate ma poate ajuta cineva cu un alt rom (eventual un link) care il aveti sau l-ati avut si voi instalat. Multumesc. ..Ca eu am incercar vreo 2-3 dar dupa ce reusesc sa-l flash-uiesc din recowery si dau reboot, ajunge pana la sigla Galaxy si asa ramane, am incercat sa sterg si dalvik si cache si tot asa ramane.
 11. Necdelux Dragon Necdelux

  Metode de root S6

  Multumesc mult (merge ultimul twrp pentru android 5.1.1 nu.?) Iar Odin-ul trebuie sa-l rulez ca administrator nu.?
 12. Necdelux Dragon Necdelux

  Metode de root S6

  Multumesc mult (deci merge cu android 5.1.1 nu.?) iar dupa aceia ca sa-i flash-uiesc si custom twrp si asta trebuie sa-l iau pentru modelul exact.? .sau este universal.?
 13. Necdelux Dragon Necdelux

  Metode de root S6

  Pai te rog poti sa ma ajuti atunci cu un link cu fisierul pentru root prin ODIN. Mentionez ca am un galaxy s6 G920F cu android 5.1.1 oficial. Si sincer eu am mai folosit acele 2 aplicatii (Kingoroot si Flashify) pe un xperia z3 si un lg g3 si nu am avut probleme de genu asta, dar la samsung vad ca este mai pretentios.
 14. Necdelux Dragon Necdelux

  Metode de root S6

  A facut cineva root pe galaxy s6 cu aplicatia Kingoroot apk.? si sa flash-uiasca recovery twrp cu aplicatia din Google Play Flashify.?
 15. Necdelux Dragon Necdelux

  Android 6 pe galaxy s6

  A flash-uit cineva acest rom pe galaxy s6? https:// A-si vrea (va rog) sa stiu daca e mai ok pentru autonomia bateriei in principiu dar si cum se misca si daca nu sunt anumite probleme cu el.
×

Important Information

Terms of Use