Clicky

Jump to content

Deea D

Members
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

 1. Am cumparat pe la jumatatea lunii iunie un telefon Allview X2 soul Mini de la RDS RCS cu abonament, dupa 2 luni am intampinat probleme cu display-ul telefonului si nu se mai vedea nimic, fiind negru, primeam apeluri si reuseam sa vorbesc la telefon folosindu-l fara nicio problema. Am sunat la sediu Allview sa le spun problema mea acestia fiind de acord ca sa il trimit, dupa 4 5 zile de cand am trimis telefonul in garantie ma suna cineva de la firma la care a fost trimis telefonul sa imi spuna ca mi-a anulat garantia si ca daca doresc sa imi repare telefonul sa platesc transportul si reparatia adica aproape 440 lei spunandu-mi initial ca display-ul era defect si touch-screenul eu stiind foarte bine ca telefonul a fost verificat de curierul care preia telefoane, telefonul meu inca avea foliile pe ecran si pe spate, fiind tinut numai in husa. Domnisoara imi spune ca display-ul era crapat ca asa a fost evaluat de nu stiu ce coleg al ei si ca se anuleaza garantia datorita faptului ca display-ul era crapat, si aceasta ezita sa imi spuna clar si concis ceea ce mi-a lasat dubii. Eu stiu din certificatul de garantie ca garantia se anuleaza numai daca telefonul prezinta urme mecanice de folosire incorecta, pe cand telefonul meu era ca nou atunci cand l-am trimis in garantie, si nu aveam cum sa stric eu display-ul pe interior poate sunt vreun guru si l-am defectat cu puterea mintii! sa fim seriosi! Am incercat sa vorbesc cu ea si tot insista cu nu stiu ce argumente si se tot ajungea la plata.Daca nu ajung la nicio rezolvare cred ca e mai bine sa vb cu cineva de la opc Aveti vreo idee cum as putea sa procedez? PS. Stiu ca nu mai cumpar in veci de la firma lor
 2. Am un S7390 si de cand am avut probleme cu touch-ul care mergea doar daca apasai cu o forta ecranul, acum cel putin butonul din stanga se "apasa" singur , indiferent de aplicatie sau ce fac, mi se deschid si inchid aplicatii singure, uneori butonul din stanga nu mergea iar atunci nu aveam probleme cu aplicatiile dar cand merge se deschide automat si se inchide la un interval de 3-5 secunde ceea ce devine f stresant,alteori vibreaza ca atunci cand intri pe google sa cauti diverse,desi il scot din aplicatii el le deschide iar si iar. Treaba e ca am dat flash la rom cum s-ar zice, iar acum cand incerc nu mai merge desi respect toti pasii. dupa ce selectez bootloader si sa ii dau start nu merge odin.Primesc asta : All threats completed (succeed 0/ failed 0). Dar nici urma sa mai rezolv ceva. Aveti vreo idee sau cred ca a venit vremea sa il arunc.
 3. Multumesc frumos.Se pare ca de aici era problema. Acum am si aplicatiile instalate cu o seara in urma. Iar touchscreenul e perfect. Merge f usor.
 4. Pai instalez si nu gasesc aplicatia. Se intampla cum am mentionat cu celelalte aplicatii pe care le instalam.
 5. Buna tuturor. Vin si eu cu o problema ciudata tare cu acest telefon. I-am schimbat curand display-ul si am numai belele cu el. Touch-ul merge f greu(mai ales dupa resetarea la optiunile din fabrica), merge uneori cam jumatatea de jos a ecranului,alteori merge pe tot ecranul,mentionez ca trebuie sa apas cu ceva putere ca sa mearga. Butoanele aferente de la ecran nu prea merg. Cand instalez aplicatii precum whatssapp/facebook pe care le utilizam si inainte telefonul nu mi le deschide si spune ca nu sunt instalate/nu exista desi in manager de aplicatii ele sunt acolo. Ce e de facut in cazul asta? Sa ma mai complic cu el sau mai bine sa imi caut un alt telefon?
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use