Clicky

Jump to content

Banica

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Banica

  1. Este microSD separat.O sa fac rost de un adaptor sa vad daca il pot accesa.Multumesc
  2. Am o problema cu cardul de memorie al telefonului.Telefonul pur si simplu nu il mai citeste.Singurul lucru pe care il pot face este sa mut aplicatii din telefon pe card,invers nu.Am conectat telefonul la laptop si nici asa nu gasesc cardul.Aveti idee ce pot face? Mai am vreo sansa sa recuperez ce aveam pe card?
  3. Ok.Am facut aseara factory reset,iar in 11 ore,timp in care nu m-am atins de el pentru ca am dormit,s-a dus 14% cu wifi oprit.Cred ca o sa cumpar o alta baterie.Si inca un lucru.Se incarca foaaarte greu prin usb cand il conectez la laptop,la priza se incarca bine.E normal? Multumesc 😀
  4. Salut.Mi-am luat un G3 la mana a doua ieri.Toate bune si frumoase,telefonul impecabil,doar ca bateria e dezastru,mai ales la jocuri.Inteleg ca display-ul consuma foarte mult,dar sa mi se duca 12% in 15 minute cu luminozitatea la 20 in timp ce joc Clumsy Ninja mi se pare absurd.Este de vina bateria (trebuie schimbata?) sau atat consuma in mod normal? Mentionez ca am facut update la android 5.0,in caz ca urma sa intrebati.
×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use