Clicky

Jump to content

Kox Hytek

Members
 • Posts

  9
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Model Telefon
  S4 i9506

Kox Hytek's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

 1. Salut Alex! 1. Aveți în plan să primiți Nexus 9 / Lumia 830 / HTC One M9+ la teste? 2. Snapdragon 615 este mai puternic decât 801? Respectiv Adreno 405 vs Adreno 330. 3. Cu ce procesor Snapdragon s-ar bate MediaTek MT6795M (cel de pe HTC E9+)? Mulțumesc 8)
 2. Salut Alex ! Crezi că SONY Xperia Z3 și-a rezolvat problemele de supraîncălzire odată cu Android 5? Aș dori să achiziționez unul la 2.400 lei, merită? Știu că nu e upgrade mare față de Z2, dar chiar simt acel salt la display și la design. Mai menționez că nu mă interesează alt model. Mulțumesc.
 3. Salut Alex. Am o intrebare: Cum pot instala CyanogenMod pe Allview X1 Xtreme? Nu apare in lista telefoanelor suportate si nu am gasit nicaieri cum se face! Te rog ajuta-ma!
 4. Scuze. Allview X1 Xtreme (un prieten are, nu eu).
 5. Salut Alex, am o | intre | pentru urmatorul Mobicast: Cum instalezi CyanogenMod pe un telefon care nu apare in lista cu cele suportate? Am cautat peste tot si nu am gasit...
 6. Salut Alex. Două întrebări din parea mea, te rog mult să răspunzi, măcar la prima întrebare. 1. Are un prieten un Allview X1 Xtreme, vrea să instaleze CyanogenMod pe el, și nu apare în lista telefoanelor suportate. Asta înseamnă că nu îl poate instala? Există o altă modalitate? 2. Merită cumpărat Xperia Z2 nou la 1.650 RON?
 7. Nu cred că este. # Am și eu o întrebare. Are un prieten un Allview X1 Xtreme, vrea să instaleze CyanogenMod pe el, și nu apare în lista telefoanelor suportate. Asta înseamnă că nu îl poate instala? Există o altă modalitate?
 8. QWERTY Touch. De când am primul meu smartphone m-a încântat această tastatură. Cred că mi-ar plăcea și una QWERTY fizică.
 9. CM Browser. Aplicație făcută de Cheetah Mobile. Un browser simplu, rapid, cu interfață minimalistă și arătoasă.
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use