Clicky

Jump to content

bogdantuscu

Members
 • Posts

  2
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by bogdantuscu

 1. Nu mai cumparati telefoane de la RDS, sunt jalnici,  au o retea foarte secreta. Am primit negatie la dispozitivele trimise in service si la care inca platesc rata lunara  si ma obliga sa iau acelasi dispozitiv. Din 5 luni de abonament, 3 nu am putut beneficia de serviciul pe care-l platesc. Banii nu vor sa mi-i restituie . Si cu service-ul...... ma scuzati dar e treba voastra nu a lor , ei nu au nici o legatura  cu acesti contractori  ai lor, niste contractori de 2 lei daca nu-si fac treaba nu ai  cui sa te adresezi. Daca ceri sa vb cu cineva care sa rezolve problema ... toti sunt foarte bine instruiti sa nu divulge nici un nume, nici un nr de telefon, nici un sediu central ,,,,, nimic. Doar puncte  de prezenta ... nimic mai mult .... Nu recomand nimanui  acest balci. 

 2. Salut!

  am facut abonament in speranta ca telefoanele comandate Lenovo a 328  vin intr-o  saptamana ....doua insa  de pe 16.12.2014 sun si mi se spune intr-una ca stocul se va actualiza, dar nimeni nu stie cand.......

  telefonul meu fiind codat pe orange, am ramas si fara telefon si fara posibilitatea de a folosi "superba lor oferta "

  Nu ii intereseaza  si iti inchid telefonul in nas.

  Si solicitarile la "relatii clenti" functioneaza doar pe sectiunea incheieri contracte si comenzi, fata de sectiunea probleme si reclamatii..... unde  situatia sta in loc.

  Doresc sa renunt la contract insa mi se spune ca nu se poate ca nu are treaba telefonul cu abonamentul. Insa de ce nu au spus acest lucru inainte de a incheia contractul ...... nu raspunde nimeni ceva logic.... o dau in aberatii si apoi iti inchid in nas.... 

  un coleg de-al meu  trebuia sa primeasca  la oferta incheiere contract, un router wireless  din luna iunie si nici acum nu l-a primit. La serviciu clienti, magicieni in rezolvarea problemelor, aceeasi placa :      " stocul este in curs de actualizare"

  Mai am vreo sansa sa primesc acele 2 telefoane?

  Multumesc!

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use