Clicky

Jump to content

Petrică Ovidiu

Members
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

About Petrică Ovidiu

 • Rank
  Newbie

Profile Information

 • Model Telefon
  galaxy s4
 1. Petrică Ovidiu

  Folder, antivirus, nu le pot sterge

  Multumesc Sp1tfire, Setari=>Securitate=>Administratori dispozitiv. Intr-un final am rezolvat si problema asta.
 2. Petrică Ovidiu

  Folder, antivirus, nu le pot sterge

  Revin cu problema de la antivirusul AVG, nu il pot sterge, l-am oprit si din Aplicatii in funciuni si am incercat sa il dezinstalez tot nu merge. Nu mai suport antivirul asta:))...
 3. Petrică Ovidiu

  Folder, antivirus, nu le pot sterge

  Problema rezolvata, multumuesc de ajutor. Tot ce trebuia sa fac era sa apas butonul de optiuni, apoi editare, am tinut 3 secunde apasat pe folder si am dat eliminare. Multumesc
 4. Petrică Ovidiu

  Folder, antivirus, nu le pot sterge

  Am incercat cu folderu si nu imi apare decat optiunea anulare...
 5. Buna seara, revin cu o noua problema pe telefon. Am intrat in meniu si am vrut sa aranjez totul frumos in telefon. Am vrut sa pun jocurile intr-un folder, aplicatiile in altul si tot asa. Am intrat in aplicatii am apasat pe butonul din stanga de la optiuni si am dat "creare director". Problema cam aici a inceput, in director nu pot baga nici un joc absolut nimic. M-am razgandit am zis ca e lasa merge telefonul si daca nu le aranjez intr-un folder. Dai si cauta sa stergi folderul dar nimic. Intru in manager nici acolo nu gasesc acel folder. Asa ca m-am deschis sa apelez pe forum poate ma ajuta cineva ca eu pe google nu am gasit nimic. . Multumesc . Si as mai avea o problema cu AVG AntiVirus nu il pot dezinstala. Nici din manager.
 6. Petrică Ovidiu

  Samsung problema respingere apel

  Problema rezolvata. Multumesc pentru ajutor!!!
 7. Revin cu o noua problema, detin un galaxy s4 black, am umblat prin setari si nu stiu cum am reusit sa imi setez telefonul ca atunci cand cineva ma suna daca intorc telefonu se pune pe silentios automat.Ok nu ar fi asta o problema mare, problema e ca imi pun ceasul sa sune pentru servici dimineața si din obisnuita ma uit la telefon cand suna ceasul si se pune pe silent. Si asa intarzii la servici. P.S : "Am cautat pe google si l-am butonat sa ii gasesc setarea ore intregi si tot nu ii dau de capat". Multumesc de ajutor.
 8. Petrică Ovidiu

  Culoare stanga ecran baterie galaxy s4

  Am intels acum cu un search pe google ce versiune e kitkat. Imi e destul de greu am trecut de la IOS la Android. Multumesc pentru ajutor.
 9. Buna ziua.Sunt nou pe forum, sper ca nu am gresit sectiunea. De curand am achizitionat un samsung galaxy s4 black edition, l-am butonat am aflat cate ceva l-am testat etc etc. Dar nu ii dau de capat la o problema. In stanga ecranului imi arata bateria umpluta cu alb dupa cum vedeti in imagine Normal trebuia sa arate asa: http://s3emagst.akamaized.net/products/580/579365/images/res_d59895405c8c745442a01dd21f065190.jpg. Cum pot rezolva problema? Multumesc, o zi buna.
×

Important Information

Terms of Use