Clicky

Jump to content

Katabxp

Gold Member
 • Content Count

  587
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  62

Posts posted by Katabxp


 1. Am mai găsit un plus la Pixel 4XL fata de Oneplus 7T și anume camera. Face poze mai bune. La o prima vedere par mai bune cele de pe oneplus dar asta datorita display-ului excepțional. La o analiza mai atenta la zone cu umbra, ramuri, frunze, etc se vad diferente clare în favoarea Pixel.
  Dar cu toate astea, dacă Google iese din zona High end, atunci voi schimba tabăra. Probabil ei cred că un pixel in gama middle va fi primit ca un Nexus....nici gand, pt că pe Nexus aveai posibilități nelimitate de explorare Android, pe Pixel ești blocat în stock și atât.

  Sent from my Pixel 4 XL using Tapatalk


 2. Am reușit într-un final și am pus un Beta 6 care după nume m-am făcut să cred că e beta de la 11, dar văd că e tot Android 10 dar are patch-urile de securitate până în iulie.
  Oricum sunt foarte plăcut surprins de telefonul asta, nu îi găsesc nici un minus, poate doar updateurile. Am inceput sa regret că nu am luat 8 pro-ul. E peste pixel și la calitatea imaginii și la cameră.

  Sent from my Pixel 4 XL using Tapatalk


 3. Băieții cu oneplus 7, mă ajutați și pe mine? Mi-am luat un 7T pt sotie, am dat P30-ul la schimb
  Telefonul e misto rău de tot, bate și Pixel meu 4XL, cel puțin la calitatea imaginii.
  Vreau să-i fac update și mi-a spus un nepot că am nevoie de Oxigen Update, l-am descărcat, îmi găsește un update la Oxigen 16 de 322 MB, îl descărca și apoi ma pune sa merg in Settings la Sistem și check for update, aici nu găsește minic. Dau local upgrade și acolo îmi spune: move instalation package into Root directorul. Pachetul e acolo doar că el nu-l vede.
  Unde greșesc?

  Sent from my Pixel 4 XL using Tapatalk


 4. Voi aveti probleme cu beta1? Eu trebuie sa ii dau un restart, doua pe zi. Are momente cand dau "back" dintr-o aplicatie, mi se inegreste ecranul, se aude ca merge in background dar nu mai scap de aplicatia respectiva. Mai are momente cand incerc sa inchid o aplicatie recenta , imi ramane aplicatia aia pe ecran si nu se mai inchide. Uneori apas "power" sa se inchida ecranul, apoi apas din nou si merge, pot sa inchid aplicatia, alteori nu merge si tre sa dau restart.
  Mi se pare cam varza beta asta, mergeau mai bine dp-urile. La voi cum e?

  Sent from my Pixel 4 XL using Tapatalk


 5. Mi-a dat ca a fost instalat in mod fastbootd si ca din cauza asta nu merge.
  L-am facut pana la urma cu Android Flssh Tool (culmea ca mi-a aparut sa fac flash la beta 1). La ultima faza din flash a pornit intr-un fel de recovery dar scria acolo fastbootd, habar nu am ce e asta dar asta e motivul pt care nu vrea cu adb-ul.

  Sent from my Pixel 4 XL using Tapatalk


 6. Nu il pot sincroniza cu play storele din telefon, imi da eroare.
  A fost o intreaga harababura, am instalat cu flash toolul un aosp si pe urma nu mai puteam sa pun nimic, il vedea ca uncknow devices. Pana la urma am pus 10 , apoi 11dp4 si apoi ota beta 1. Cu flash toolul nu imi instaleaza, cred ca nu e pus de Google, nu stiu care e faza.
  Am incercat sa pun cu adb si imi da eroarela instalare. Treaba e ca am incercat pe doua calculatoare diferite si cu windows curat.
  Poate merge pe calculatorul mea, pana acum am incercat pe unele la serviciu si nu stiu nici cablul ala cat e de bun.
  L-a scris cineva cu adb pe Pixel 4xl?

  Sent from my Pixel 4 XL using Tapatalk

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use