Clicky

Jump to content

Katabxp

Gold Member
 • Content Count

  447
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  35

Posts posted by Katabxp


 1. Daca pun o versiune anterioara ma lasa sa fac o poza, dupa care imi spune iar sa golesc din memorie, acolo in recent nu-mi arata nimic, dupa care dau dismiss si iese din apk. Pe ultima versiune nici o poza nu pot face, imi da aia de la inceput.
  E acelasi lucru pt ca si daca imi face poza cu versiunea veche, oricum nu mi-o salveaza.
  Chiar nu mai foloseste nimeni versiunea asta de camera?

  Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk


 2. Da, dupa ce am pus dp 5 mi-au aparut in Photos toate pozele facute pe dp4 in dublu exemplar, si cele proaste pe care vi le-am aratat si cele la calitate buna. Le-am sters pe alea slabe calitativ si acum pare in regula. Eram suparat pt ca aveam poze si de la mare si de la munte facute in ultimile doua saptamani.
  Sper sa nu mai intampin astfel de probleme pe viitor.

  Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk


 3. La mine merg toate gesturile, poate datorita faptului ca am instalarea facuta pe curat. Nu am verificat pe al sotiei daca merg, ea are numai ota de la dp2. O sa vad diseara cand ajung acasa.
  Oricum m-am obisnuit fara butoane si mi se pare mai interesant asa. Probleme nu am sesizat pana acum, numai cuvinte de lauda.

  Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk


 4. Am observat de curand la pozele mele din Photos ca au o problema, imi face backup la o calitate execrabila, nu se vad bine nici in ferestre mici, nu mai vb ca daca deschid poza pe fullscreen se vede ca dracu, parca e facuta cu camera web de la laptop. Mai jos aveti un examplu, e fiica-mea intr-o poza de weekendul trecut.
  S-a mai lovit cineva de asta, daca da cum ati rezolvat? Sfaturi, sugestii?69bbc420d0ad2fa78b1470df1ea6752c.jpg

  Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk

×

Important Information

Terms of Use