Clicky

Jump to content

DaKoS

Members
 • Content Count

  79
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by DaKoS


 1. @Digi_Helper - punctul 2 nu este valabil. Sau cel putin persoana care mi-a raspuns la telefon nu stia acest lucru pentru ca mi-a spus ca asa ceva nu este posibil telefonic ci doar la un sediu.

   

  Cred ca sunteti singurul operator care pune oamenii pe drumuri pentru prelungirea de abonament. La toti ceilalti operatori trebuie sa am grija ce vorbesc la telefon astfel incat sa nu zic vreun "Da" pe care respectivul sa il inteleaga ca zic "Da, vreau sa imi prelungiti abonamentul"..... dar nu si la RCS....la RCS e pe principul stat la coada, ca poate nu am nimic de facut  

   

   

   

   

  @DaKoS

   

  1. Ai posibilitatea atat pe 12 cat si pe 24 de luni.

  2. Da, se poate face si telefonic SAU la sediu. Prin DigiCare nu se poate.

  3. Te rog sa imi oferi in PM numele titularului si adresa completa pentru a verifica cand a fost activat si ce promotie are setata acum.


 2. @Digi_Helper

  Intrebari:

  1 - Am abonament Digi Net Fiberlink 1000. Pe ce perioada trebuie sa il prelungesc pentru a beneficia de reducerea de 10%? 12 sau 24 de luni?

  2 - Se poate face prelungirea telefonic, printr-o discutie cu un reprezentat RCS, sau prin contul Digicare, fara a mai fi nevoie sa ma deplasez si parchez la o coada dintr-un magazin Digi?

  3 - Am deja activat contul Digi Play. Asta presupune ca automat si in cazul meu va fi valabil fara vreun cost suplimentar pana la 31 iulie 2017?

  Multumesc


 3. E adevarata chestia asta?

   

  Incepand de vineri, 21 octombrie, RCS & RDS creste vitezele de upload la serviciul de internet Digi Net Fiberlink 300, 500 si 1000 si reduce tarifele abonamentelor. Vitezele de upload disponibile la pachetul Digi Net Fiberlink 300 sunt de pana la 150 Mbps, pentru Digi Net Fiberlink 500 de pana la 250 Mbps si pentru Digi Net Fiberlink 1000 de pana la 500 Mbps si se aplica clientilor noi si existenti.

  In acelasi timp, compania reduce cu peste 10% tarifele serviciului de internet Digi Net atat pentru clientii noi care contacteaza acum unul dintre abonamentele Digi Net Fiberlink 500 sau Digi Net Fiberlink 1000, dar si pentru clientii existenti daca solicita schimbarea tipului de abonament sau isi prelungesc contractul existent.

  Astfel, clientii noi vor plati pentru pachetul Digi Net Fiberlink 500 doar 34 lei/luna (TVA inclus) de la 39 lei (TVA inclus) si pentru Digi Net Fiberlink 1000 doar 39 lei/luna (TVA inclus) de la 45 lei/luna (TVA inclus).


 4. Mda.

  Asta cu 10 lei pentru modem e veche, puteai să treci la un net fix mai scump și atunci nu mai plăteai stick-ul, așa am procedat eu. 

   

  Asa cum am mentionat, am toate serviciile de la ei, mai putin curent. Cand ma refer la toate serviciile ma refer la net 1GB, tot ce se poate la canale tv samd. ..deci nu am ce serviciu sa mai "upgradez". "Oferta" primita a fost: prelungesti tot ce ai acum si platesti in plus.

   

  Deci totul se rezumă la modem, nu implică scumpirea restului serviciilor. Eu asta am înțeles din discuții, altceva nu reiese. 

   

  Nu sunt sigur ca inteleg punctul tau de vedere in privinta a ce inseamna oferta de fidelizare. Eu consider ca asa ceva presupune ori un upgrade al serviciilor la acelasi pret ori aceleasi servicii la un pret scazut. Aceleasi servicii la un pret mai mare mi se pare un jigodism (daca exista acest cuvant) sa il prezinti ca oferta. Ei vor sa ma fidelizeze pe mine si nu invers.


 5. Iupiii.... am primit SMS de la RCS ca pot beneficiar de nu stiu ce ofertaaaaa.... nu prea am inteles foarte clar din SMS in ce consta.

   

  Asa ca azi, daca tot treceam pe langa un magazin, am zis sa intru si sa profit de oferta. Cea mai tare oferta pe care am auzit-o pana acum la toti furnizorii:

   

  Pentru ca sunt baiat salon si am toate serviciile de la digi, mai putin curentul, primesc un "vaucer" de 200 de lei cu conditia sa imi prelungesc abonamentul pentru inca 2 ani, prelungire ce ar insemna actualizarea preturilor tutoror serviciilor pe care le am.... deci pentru stick-ul de net voi plati 10 lei/luna in plus (pentru ca dupa reinoire, fiind OFERTA, nu il mai am gratis).

   

  Deci prelungesc abonamentul cu 2 ani, platesc in plus 240 de lei si primesc un "vaucer" de 200 de lei, daca vreau sa imi iau vreun telefon ceva. Tare OFERTA, foarte tare.... eu stiam ca am fata de idiot dar cat de idiot?

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use