Jump to content

Liviu Roşca

Gold Member
 • Content count

  2,388
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  27

Liviu Roşca last won the day on November 16 2016

Liviu Roşca had the most liked content!

5 Followers

About Liviu Roşca

 • Rank
  Editor Mobilissimo.ro
 • Birthday 12/30/1993

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Ramnicu Sarat
 • Interests
  bani, femei, mașini
 • Model Telefon
  Nokia ics
 • Model Tabletă
  Samsung Tab Pro 8.4
 • Model Purtabil
  ceva cu haur

Recent Profile Visitors

509 profile views
 1. Off Topic V3

  Azi am pus mâna pe un iPhone 7 Red. Arată genial.
 2. MWC 2017 - Toate noutățile într-un singur loc

  Pe lângă asta, 2700 de mAh pe un device de 6 inch? Ok, stamina mode, Sony, etc dar 4000 mAh ce avea? Missing old Sony...
 3. MWC 2017 - Toate noutățile într-un singur loc

  Cam "meh" lansările de anul acesta. LG nu înțeleg ce are în cap cu target-area regională a specificațiilor; Huawei vine cu același design (ok-ish dar același) și cu margini care îl fac pe LG G2 să pară futuristic; Sony la fel, același design și "borduri" a la Videanu. Mediatek și prețuri de 3000+ lei = calicie; Nokia în schimb au revenit cum trebuie. Design ok, Android curat, etc. Sperăm ca lumea să nu-i fi uitat. 3310-le e fain, direct la corason pentru cei nostalgici. E 2017 totuși. În rest... Nimic interesant. Nimic să te facă să "scoți banii". Inspirată mișcarea Samsung de a se separa puțin de restul. Să sperăm că merită așteptarea.
 4. Off Topic V3

  No ce mai faceți? Bine? Sănătoși?
 5. Oferte, promotii, preturi speciale, noi magazine

  Catalogul eMag la calitate mai bună http://s1.emagst.net/layout/ro/newsletter/2016_11_18_Black_Friday/?utm_source=nl_oferte&utm_medium=email&utm_campaign=NL_2016_11_18_black_friday&utm_content=header_black_friday
 6. Bine te-am / v-am regăsit. Telefonul e același, Xiaomi Redmi Note 2 iar MIUI este versiunea 8. Wallpaperul și tema sunt default. Romul e de la xiaomi.eu de săptămâna trecută, wallpaperul fiind cel de pe Xiaomi Mi mix.
 7. Despre Xiaomi Mi MIX, discuții și păreri

  Da, chiar în seara aceasta l-am văzut că sunt abonat. Ce mi se pare amuzant e că Xiaomi oferă atâtea la un preț la care Apple îți oferă un spate de coajă de ou de porumbel lustruită. De telefoane precum acesta e nevoie. De 3-4 ani încoace arată toate la fel. Viitorul cam ăsta este, acum că e mâine sau peste 3 ani, depinde de egoismul producătorilor.
 8. Off Topic V3

  Salutare
 9. Off Topic V3

  Asta se întreabă și Tobiță, câinele.
 10. Off Topic V3

  No, să-mi fie scuzată lipsa de pe forum. M-am angajat de 2 luni și nici câinele nu mă mai cunoaște. Am pierdut ceva în tot acest timp? Pe cine a mai reclamat DTTR?
 11. Ce viteze de navigare prin operator mobil avem ?

  Să fiu sincer, nici nu văd de ce ți-ar trebui mai mult pe un telefon.
 12. Ce viteze de navigare prin operator mobil avem ?

  Patrugeu de la diji. În Buzău. La 9 lei cât dau pe lună...
 13. Achizitie Xiaomi MI 5 Pro

  Am și folosesc contul MIUI + contul google ca la orice Android. Am spațiu de stocare 5 GB. Acolo se duc automat pozele, apelurile, mesajele, setările și datele aplicațiilor. Pozele le țin maxim o lună acolo, după aia se duc pe Google Photos. Pe lângă faptul că mai ai și niște opțiuni de securitate, gen resetare la distanță, blocare dar nu ca iCloud, MICloud e ok...ish Adică am în cloud istoricul apelurilor din Decembrie. Inregistrările apelurilor se duc automat acolo.
 14. Sfat upgrade PC/achizitie componente

  Să fie intr-un ceas bun.
×

Important Information

Terms of Use