Clicky

Jump to content

Radu1986

Members
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

About Radu1986

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 06/13/1986

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Model Telefon
  G901f
 • Model Tabletă
  Ipad 4
 1. Sau incearca sa schimbi la retele mobile..la modul de retea daca esti pe 4g sa treci pe 3g sau gsm...
 2. Si tot la fel....dar o aplicatie sa inlocuiasca aplicatia cu care suni ai incercat?
 3. ai facut o resetare...o revenire la setarile din fabrica?
 4. Din cate mi-au spus cei de la service aveam probleme cu partea radio...si ca repararea lui costa cat nu face si mi-au sugerat ca mai bine sa-l vand. Si l-am vandut.... Alta solutie nu era. :|
 5. Am inteles VladPaul. Schimbatul cititorului de SIM oare ar rezolva problema? Cat m-ar costa unul original si cam de pe unde plus inlocuirea lui la un service, aveti idee?
 6. am tot schimbat rom-ul la el acum sunt pe cel dat de tine care e cat de cat mai stabil..nu imi face pe 3g f des problema...si ce e de facut? vandut mai departe nu?
 7. bun dar asta sa fie motivul ca nu imi citeste sim-ul cand e pe 4g si uneori cand e si pe 3g?
 8. ar trebui sa ma duc la orange sa verific imei-ul de pe eticheta daca il accepta si apoi sa ma duc sa schimb imei? cat ar costa o schimbare de imei si ce ii zic lu ala de la service?
 9. Am observat aceasta problema la tel. Nerecunoasterea (necitirea) cartelei cand sunt pe 4G poate fi diferenta de imei? In ce consta schimbarea lui? Pot sa il schimb de acasa introducand imei de pe eticheta sau trebuie sa ma duc la service? Telefonul fiind adus din europa dupa schimbarea imei-ul sunt sanse sa nu mai am semnal la el?
 10. si eu am aceeasi problema cu incalzitul cand sunt pe 3G chiar si atunci cand nu il folosesc e mereu cald
 11. cartela e luata noua de la orange..nu are 2 sapt...slotul sim nu stiu daca are vreo problema. cartela e bagata normal cum se baga si cardurile microSD, a facut click-ul specific. ce parere aveti de rom-ul ROM-I9505XXUEMKF android 4.3? sa il incerc sa vad daca pe jelly bean imi face aceeasi problema?
 12. am instalat ROM-ul care mi l-ai dat si problema persista cand sunt conectat 4G....telefonul se conecteaza 4G, pot folosi internetul, tot, dar la un moment dat imi zice NO SIM CARD si ma pune sa ii dau restart.
 13. chiar daca eu sunt pe orange? bun si problemele cu LTE (restartare in timpul sau dupa convorbire), cu inghetatul ecranului dupa deblocare, cu restartatul aiurea, crezi ca voi mai avea parte de ele?
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use