Jump to content
 • Announcements

  • Szilárd Ervin Szőgyenyi

   Modificari modalitate Log In   26.07.2017

   În urma unor modificări  efectuate la platforma pe care rulează Forumul Mobilissimo, s-au produs câteva modificări la modalitatea de login. Dacă până acum se folosea numele de utilizator, de acum, logarea se va face cu numele afişat pe forum sau adresa de email cu care v-ați înregistrat pe forum. Parola contului a rămas aceeași. Ne cerem scuze pentru inconveniențe! Termenii și condițiile de utilizare ale forumului le găsiți aici.

Kenji

Members
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

About Kenji

 • Rank
  Newbie

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Timisoara
 • Model Telefon
  Nokia E5
 1. @DIGI_Helper a ajuns telefonul comandat in punctul de prezenta solicitat. A fost comandat in data de 28.10.2014 si a ajuns in data de 10.11.2014. Acceptabil, zic eu.
 2. @DIGI_Helper Pana rezolvati problema cu posibilitatea de a alege culoarea telefonului poate rezolvati problema cu confirmarea comenzilor (nici nu mai zic de livrarea comenzilor). "Philips S388 pe care l-ati comandat online la RCS & RDS, nu este, momentan, disponibil in stocul punctului de prezenta indicat de dvs. (Iulius Mall Timisoara ) Revenim in 5 zile pentru confirmarea disponibilitatii echipamentului." Mesajul acesta l-am primit miercurea trecuta, deci au trecut 7 zile de atunci si inca nu am primit confirmarea disponibilitatii echipamentului. Din cate am citit pe alte forumuri au patit multi sa astepte 3-4 saptamani confirmarea aceasta si in locul ei au primit un: "ne pare rau, nu mai este disponibil".
 3. Am renuntat la Lenovo A328 deoarece nu am vrut sa risc sa stau dupa el 3-4 saptamani ca sa ma trezesc cu un telefon alb si am comandat Philips S388 (fiind doar pe negru). L-am comandat miercuri la un abonament de 2 € / luna si astazi vad ca l-au bagat in oferta cu abonamentul de 5 € / luna Asa presimt ca nu o sa mi-l livreze cu abonamentul de 2 € / luna...
 4. @Gastarbeiter Daca il aveau pe stoc si-mi spuneau ca au doar o anumita culoare intelegeam si era alegeara mea daca-l iau sau nu. Dar nu-l au pe stoc ci doar la comanda si asta nu inteleg eu: de ce nu se poate comanda la furnizor in culoarea dorita de client ?!? Si mai imi spune ca daca nu vine in culoarea dorita pot sa-l refuz si sa-l comand din nou Si sa mai stau 3-4 saptamani... cel putin. @berila_mz Este vorba de un Lenovo A328 la 400 de lei (sub 500 de lei nu l-am gasit la nimeni) pe care-i platesti intru-un an (in rate egale si fara dobanda) la un abonament de 2 € / luna.
 5. De ce ? Atata timp cat se comanda la un furnizor si nu se livreaza de pe stoc (cand as intelege ca nu mai este pe stoc o anumita culoare) ! Si din cate am inteles vine si in minim 3-4 saptamani de parca in momentul comenzii se apuca sa-l asambleze !
×

Important Information

Terms of Use