Clicky

Jump to content

Kenji

Members
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

About Kenji

 • Rank
  Newbie

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Timisoara
 • Model Telefon
  Nokia E5
 1. @DIGI_Helper a ajuns telefonul comandat in punctul de prezenta solicitat. A fost comandat in data de 28.10.2014 si a ajuns in data de 10.11.2014. Acceptabil, zic eu.
 2. @DIGI_Helper Pana rezolvati problema cu posibilitatea de a alege culoarea telefonului poate rezolvati problema cu confirmarea comenzilor (nici nu mai zic de livrarea comenzilor). "Philips S388 pe care l-ati comandat online la RCS & RDS, nu este, momentan, disponibil in stocul punctului de prezenta indicat de dvs. (Iulius Mall Timisoara ) Revenim in 5 zile pentru confirmarea disponibilitatii echipamentului." Mesajul acesta l-am primit miercurea trecuta, deci au trecut 7 zile de atunci si inca nu am primit confirmarea disponibilitatii echipamentului. Din cate am citit pe alte forumuri au patit multi sa astepte 3-4 saptamani confirmarea aceasta si in locul ei au primit un: "ne pare rau, nu mai este disponibil".
 3. Am renuntat la Lenovo A328 deoarece nu am vrut sa risc sa stau dupa el 3-4 saptamani ca sa ma trezesc cu un telefon alb si am comandat Philips S388 (fiind doar pe negru). L-am comandat miercuri la un abonament de 2 € / luna si astazi vad ca l-au bagat in oferta cu abonamentul de 5 € / luna Asa presimt ca nu o sa mi-l livreze cu abonamentul de 2 € / luna...
 4. @Gastarbeiter Daca il aveau pe stoc si-mi spuneau ca au doar o anumita culoare intelegeam si era alegeara mea daca-l iau sau nu. Dar nu-l au pe stoc ci doar la comanda si asta nu inteleg eu: de ce nu se poate comanda la furnizor in culoarea dorita de client ?!? Si mai imi spune ca daca nu vine in culoarea dorita pot sa-l refuz si sa-l comand din nou Si sa mai stau 3-4 saptamani... cel putin. @berila_mz Este vorba de un Lenovo A328 la 400 de lei (sub 500 de lei nu l-am gasit la nimeni) pe care-i platesti intru-un an (in rate egale si fara dobanda) la un abonament de 2 € / luna.
 5. De ce ? Atata timp cat se comanda la un furnizor si nu se livreaza de pe stoc (cand as intelege ca nu mai este pe stoc o anumita culoare) ! Si din cate am inteles vine si in minim 3-4 saptamani de parca in momentul comenzii se apuca sa-l asambleze !
×

Important Information

Terms of Use