Clicky

Jump to content

Pendauros

Members
 • Posts

  6
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Pendauros

 1. Cred ca am fost inteles gresit... Nu am contestat ca nu este S5, dar nu stiam ce inseamna S5... Si am intrebat daca este Samsung S5 sau alt S5.. Imi cer scuze pentru neintelegere... Am spus mai sus de ce am vrut sa stiu.. pentru ca imi pare extrem de rezistent si pentru ca bateria lui tine foarte mult...
 2. Samsung S5 ?!... Multumesc mult, stimate coleg ! Eu urmaresc mult reallifecam si acolo este o familie care au acest telefon... se joaca pe el extrem de mult si rezista bateria foarte bine... De fapt eu sunt uimit cum pot sa abuzeze telefonul asta in asa mod si totusi rezista asa eroic... ca un tanc sovietic ! )
 3. Va rog frumos stimati colegi sa ma ajutati si pe mine cu identificarea acestui telefon... Stie cineva ce telefon este si cum se numeste modelul ?
 4. Multumesc mult, abia acum am priceput in sfarsit ce inseamna SAR, pana acum nu am gasit o asa explicatie clara... Intotdeauna cand imi cumparam un telefon alegeam modelul cu cel mai mic SAR... Am vazut un videoclip pe YouTube cum 3 tineri faceau pop corn cu ajutorul a 3 celulare care sunau... si mult timp am fost obsedat de imaginile acelea si de puterea generata !...
 5. Este adevarat ca telefoanele Dual Sim au nivelul de SAR mult mai mare decat cele Single Sim ? ... Am auzit pe cineva care spunea ca pentru fiecare card in parte dezvolta o putere egala cu un single sim, deci daca sant doua este si SAR-ul dublu !... Suna ingrijorator ! Daca sistemul " Dual Sim " este benefic de ce credeti ca nu este folosit de toate firmele producatoare de telefoane ? Cunoasteti pe piata si un telefon " Tri Sim " ?
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use