Jump to content
 • Announcements

  • Szilárd Ervin Szőgyenyi

   Modificari modalitate Log In   07/26/2017

   În urma unor modificări  efectuate la platforma pe care rulează Forumul Mobilissimo, s-au produs câteva modificări la modalitatea de login. Dacă până acum se folosea numele de utilizator, de acum, logarea se va face cu numele afişat pe forum sau adresa de email cu care v-ați înregistrat pe forum. Parola contului a rămas aceeași. Ne cerem scuze pentru inconveniențe! Termenii și condițiile de utilizare ale forumului le găsiți aici.

goodoane

Members
 • Content count

  49
 • Joined

 • Last visited

About goodoane

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 01/01/1970

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Model Telefon
  Samsung Galaxy Note 3
 1. Salut, am un s7 edge

  Și cel de la service nu ți-a spus că are placa probleme hardware. Are nevoie de un rebolling de chipset. Nu cumva a avut o căzătură înainte de a incepe să facă probleme...
 2. Citește despre powerline poate te satisface soluția.
 3. Comunicate de Presa RCS & RDS

  E vorba de credit ING și abonament pe 2 ani. Trimis de pe al meu M2 Note folosind Tapatalk
 4. root cu fite

  Ai avut Root parțial fara a fi prezent in system ci doar in data. La restartul telefonului sa pierdut rootul.
 5. Probleme cu PC-ul

  @Feri Cum anume procedezi... Încearcă să faci instalarea cu hardul neformatat cu altele softuri (lasă instalerul sa formateze partiția de sistem și cea de recovery)
 6. Probleme cu PC-ul

  Pentru a nu munci degeaba verifica hdd pe alt PC daca ai posibilitatea. Pentru depanarea încearcă să bootezi de pe un mediu de instalare Windows 10 și de acolo în recovery, asa îți vor fi văzute perifericele și poți încerca repararea sau restaurarea sistemului la o salvare mai veche.
 7. Probleme cu PC-ul

  După cum am zis mai sus intra in bios și perifericele daca nu au probleme vor fi recunoscute, daca nu sunt atunci sunt 2 variante. Portul usb ars sau perifericele duse.
 8. Probleme cu PC-ul

  Mai întâi intra in bios și incarca setările implicite. Apoi încearcă să bootezi normal. Din descrierea ta nu ne putem da seama. Ce ai instalat, modificat, schimbat la PC... Ar putea fi o problema la HDD fișiere de sistem corupte, sau bad-uri. Spune-ne și cum sunt conectate mausul și tastatura, adică ce mufa au usb sau PC rotunde... Daca sunt usb recomand schimbarea porturilor.
 9. Durere de spate - boala programatorului

  Participanții la discuții. Datorită poziției statice a mușchilor lombari aceștia își pierd elasticitatea și de aceia sunt necesare exerciții specifice pentru restabilirea elasticității și mobilității lor. Mersul pe jos și utilizarea scărilor ajută dar nu există remediu universal. Pentru a echilibra situația ganditi-va la legea talionului. Ideal ar fi să puteți compensa orele de inactivitate fizică cu mișcare fizică. În principiu daca reușești asta echilibrul natural va corecta nu numai durerile de spate dar și starea de sănătate.
 10. Durere de spate - boala programatorului

  Aveți nevoie de exerciții fizice pentru mușchii lombari.
 11. Caută în setări la aplicații, ar trebui sa găsești setarea corespunzătoare entru aplicații implicite.
 12. Nu exista mesaje nationale. E un euro cent mesajul.
 13. Beelink GT1 16 GB

  Da stiu, banii in plus i-ai dat pe features nu pe hardware dar la nivel de licente audio si video tot la negru. O scula foarte buna dar ca majoritatea sufera la capitolul os(sistem de operare). Cu rabdare o sa scoti maximul din ea, doar de asta ai cumparat asa ceva.
 14. Beelink GT1 16 GB

  Se poat rezolva aplicatiile in schimb. Xposed merge pe orice box cu android mai putin android tv si da nu este disponibil pe nougat. Dar nougat pe tv box e inexistent la ora actuala. Cum spuneam mai demult e greu cu ieftin si bun mai ales atunci cind e vorba de DRM si HDCP.
×

Important Information

Terms of Use