Clicky

Jump to content

WiNNNNK

Members
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

About WiNNNNK

 • Rank
  Newbie

Profile Information

 • Model Telefon
  LG P760
 • Model Tabletă
  Prestigio
 1. Apreciez raspunsurile si imi cer scuze pentru nesimtirea de mai sus .
 2. Initial intrebarea suna asa " Care e diferenta intre LG G3 16 GB si cea de 32 GB ? In afara da RAM si SPATIU mai are ceva in plus la camera procesor sau altceva? "
 3. Telefonul arata si se misca bine 9/10 Accesorii - husa ( tip carticica ) - incarcator - cablu USB - 3 folii protectoare http://www.gsmarena.com/lg_optimus_l9_p760-4955.php Pretu : 400 RON Valabil doar in Bucuresti
 4. Eu nu am intrebat de LG G2 ci doar de G3 si intrebarea suna asa EXISTA VREO DIFERENTA INTRE VARIANTA DE 16GB si CEA DE 32GB IN AFARA DE RAM? E chiar asa greu?
 5. Eu l-as lua mai mult pentru acea camera si pentru designul mai simplist + ecranul QHD si multe alte optiuni adica eu personal vad o mare diferenta intre g2 16 si g3 16 . Il cumpar mai mult pentru camera si procesor , dar eu am intrebat altceva CE ARE IN PLUS G3 32 GB FATA DE CEL DE 16 eu asta vreau sa stiu. Are ceva in plus la camera sau in alte parti sau e doar spatiul mai mare si ramul?
 6. Degeaba .. ei isi sustin minciuna cum ca nu s-a umblat in el
 7. Se merita sa-mi cumpar LG G3 varianta de 16 GB? Ce are in plus cea de 32 fata de cea de 16 in afara de RAM ?
 8. Acum 2 saptamani am spart display-ul telefonului , l-am dus la GSM sa mi-l schimbe l-au schimbat , totul era bine pana am ajuns acasa si am constatat ca telefonul imi reciteste in continu sim-ul. I-am dat un restart am zis ca asta e de vina. Nu era . I-am scos cartela am sters-o putin niciun rezultat probabil ca , cartela era magnetizata , am dat o fuga sa o schimb si la fel acelasi rezultat ( nu pot da sms-uri nu pot primi apeluri sau mesaje ).Bun.Am incercat sa-mi schimb soft-ul pana cand am vazut ca intram in lucruri in care nu aveam cunostinta si m-am dus din nou cu el la un alt GSM sa vad
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use