Clicky

Jump to content

brancono

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by brancono

  1. Inainte de G3 am avut Lumia820, aceleasi conditii de utilizare, murea mai repede, este adevarat,dar nu cu mult, bateria avea aproape 2 ani. Calculand de pe gsmarena faptul ca 820-ul avea scorul in testul bateriei de 40h, iar g3-ul de 69h, ma asteptam sa fie o diferenta muuult mai mare.
  2. Bluetooth-ul il tin pornit ca sa se conecteze la unitatea masinii, iar 3g-ul este pornit doar cand nu am acces la wi-fi. In general tot timpul este conectat la internet (wifi sau 3g). Chiar si asa as fi preferat sa tina bateria un pic mai mult....
  3. Acesta este primul meu post, si pe aceasta cale vreau sa va salut. Sambata mi-am cumparat telefonul G3 de la Vodafone Baneasa, varianta de 3/32GB. Momentan sunt foarte multumit de el, dar are un mare minus, bateria. Astazi l-am incarcat deja a 3-a oara. Folosesc bluetooth-ul pornit non-stop, datele activate (wi-fi sau 3g), luminozitate automata,nfc oprit, mail sincronizare manuala, fara sa ma joc sa ascult muzica sau radio. Este foarte adevarat ca de cand l-am luat nu prea l-am lasat din mana, dar parca si 3 incarcari in 2 zile sunt cam multe (de la 10-15% pana la full). Momentan sunt multumit de el, este un telefon solid, are cateodata un usor lag cand intru prima data in anumite aplicatii. Nu stiu daca este cel mai bun varf de gama cu android la momentul actual, dar cu siguranta a fost cel mai ieftin.
×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use