Clicky

Jump to content

AndreiG

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by AndreiG

  1. Sunt dispus să pun 100 de lei in plus, atâta timp cât telefonul (ca și model și fabricație mă refer) nu promite drumuri spre service din cauza blocărilor de soft, închiderilor bruște după apeluri sau mai știu eu ce lucruri care nu ar trebui să se întâmple pentru un telefon nou. Știți cumva daca are vreo reputație proastă vreunul dintre aceste telefoane? Promit că e ultima întrebare Vă mulțumesc frumos pentru ajutor!
  2. Vă mulțumesc pentru păreri. Am citit pe site-ul celor de la AllView că utilizatorii au probleme cu camera/flashlight-ul sau cu semnalul slab (destul de mulți). Ceva asemănător și pentru Gigabyte - probleme cu microfonul la telefoane noi, pixeli morti. Să fie din cauza hardware-ului sau doar câteva cazuri nefericite? De HTC Desire 310 ce credeți?
  3. Salut, După cum spune și titlul aș dori să aflu mai multe păreri despre aceste 2 telefoane. Aș vrea să achiziționez unul, dar sunt nehotărât. Am avut probleme cu unele din fostele telefoane (niciunul de la marcile prezentate) și aș vrea să aleg ceva de calitate, mai puțin predispus la nevoia de trimitere în service, etc etc. M-ar interesa părerea voastră în comparația dintre cele două pe următoarele planuri 1 Performanțe 2 Raport calitate-preț 3 Durabilitate - și aici mă refer la rezistența fizică a telefonului, stabilitate, funcționare optimă a sistemului/aplicațiilor Accept orice părere și chiar și alte variante de telefoane în jurul acestui preț (maxim 700 lei) Vă mulțumesc anticipat!
×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use