Clicky

Jump to content

koss_x_treeme

Members
 • Posts

  51
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by koss_x_treeme

 1. @DIGI_Helper Mi s-a acordat negatie de la service pentru un x1 soul telefon achizitionat la ab DON in rate pe 12 luni. Marea problema a mea este ca exista sanse destul de mari sa nimeresc un alt terminal cu aceeasi problema respectiv problema cu conexiunea WI-FI care functioneaza la viteze execrabile si este evident faptul ca problema nu poate fi remediata in service.

  Am cateva intrebari:
  1. În cazul in care terminalul este DOA de ce nu se poate înlocui la dumneavoastră și trebuie trimis în service și așteptat 15 zile constatarea, eventual negația?

  2. În cazul în care primesc iar telefon nou defect cu probleme pe wi-fi de ce nu se poate găsi o soluție de genul a mai plăti o diferență și a achiziționa un alt model care să nu aibă o astfel de problemă. Se poate modifica contractul în cazul în care utilizatorul dorește alt produs în situația în care un anumit produs în cazul de față x1 soul are probleme cunoscute cu wi-fi*ul?

   

  Vă rog frumos să vorbiți cu șefii dumneavoastră care se ocupă de astfel de probleme și să contacteze Allview în privința problemelor apărute la x1 soul. Nu este în beneficiul nici RDS nici ALLVIEW și nici în beneficiul utilizatorilor care stau cu telefoane aiurea prin service. Plus de asta există șansa să nimerească tot terminale DOA atunci când primesc negație de la service.

 2. Daca ar lasa trafic de internet nelimitat macar la viteza ultraredusa dupa consumarea traficului inclus pentru aplicatii sau un streaming de radio.. ar fi ceva

  In plus pe la mine pe strada am romtelecom (sarma). Sper sa dezvolte reteaua cu fibra.. pe unde mai au sarma.. Oricum pe aici prin cartier 99% sunt pe RDS-RCS.

 3. Eu vreau sa ma dezabonez de la Romtelecom. Am si rds-rcs si romtelecom. Sa vad ce fac luna asta cu cererea de dezabonare ca vreau sa scap cat mai repede :). Cu banii care ii dau aiurea la romtelecom mai degraba imi maresc abonamentul la digi :)

   

  Romtelecomul  are internet/ catv acolo unde RDS-RCS nu a fost interesat.. Serviciile sunt mai proaste fata de rds-rcs. Viteza la net am vazut ca era undeva la 20 Mb download/ 10 Mb upload prin locurile pe unde am fost si aveau Romtelecom.

 4. Ce ar fi mai bine sa im-i iau un laptop sau o tableta?

  Ce ar fi mai bine sa im-i iau un laptop sau o tableta?

  Eu cand vad tablete.. ma gandesc la medicamente.. cand eram mic si bolnav ma disparea mama cu ia-ti tableta ia-ti tableta =))

   

  Eu oricand daca as alege intre un laptop si o tableta.. as alege fara sa stau mult sa ma gandesc laptopul iar daca as fi sa aleg intre laptop si desktop as alege 100^ ditamai matahala de desktop.. :)).. 

   

  Laptopul este pentru portabilitate... tableta esti si pentru mai multa portabilitate... smartphonul este pentru cea mai multa portabilitate :))

 5. Am refăcut testul. Aici prin zonă nu prea e semnal 3G datorită reliefului. Orange Prepay


   


  Totuși în salina din Ocnele Mari de sub pământ e semnal 3G+ mai mult decât ok (au montate ^oalele^ de semnal în subteran).


   


  P.S. Cosmote^ul nici macar semnal 2G nu are acolo.. Nu i-a interesat să pună o oală acolo.. Plus d^asta după o furtună zdravană cu o gramadă de fulgere astăzi Cosmote^ul a fost picat prin zona Vâlcea.. Toți amicii sunau de la mine de pe orange.. :))


  post-13138-0-41740200-1406151331_thumb.png

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use