Clicky

Jump to content

FunkBlack

Gold Member
 • Posts

  150
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Posts posted by FunkBlack

 1. Salut, 
  Mi-am bagat Lineage OS pe un android din 2016, iar astazi cand am facut update nu mai booteaza in sistemul de operare. Dupa animatia cu Lineage se intoarce la meniul din TWRP. Ii mai pot face ceva fara sa il resetez?  

 2. De cateva zile, din senin, in ~60% din cazuri, cand cineva apeleaza telefonul inculpat pe numarul de Orange, initiatorul apelului este informat de catre robotul de serviciu ca "persoana apelata are telefonul inchis".
  Telefonul este dual sim, am comutat SlM-urile, aceeasi problema. 
  Am introdus alt SlM de la Orange in telefon, acelas rezultat. Initial am crezut ca ar fi defecta cartela, asa ca a fost innoita
  Se poate face cava, ca telefonul sa 'accepte' cartela?

 3. Nu am avut versiuni mai vechi, dar Band 4 este ok in opinia mea. Masoara pasii destul de accurate, acum nu stiu cat de precis masoara pulsul. Din reviews ecranul este mai luminos, dar cu durata de viata ceva mai scurta.  Singura mea problema cu Mi Band 4 este faptul ca sensorul de puls, fiind iesit in exterior, apasa pe mana si-mi creeaza dureri in punctul respectiv. Cureaua este stransa doar cat senzorul sa fie in contact cu pielea, insa nu este 'loose fit'.

  Mai are cineva problema asta? Am mutat band-ul la ambele maini si mi-a creeat probleme de fiecare data.

 4. On 01.04.2019 at 15:56, Mihai said:

  @FunkBlack fast charge e totuși altceva decât încărcarea normală. Dacă merge cu un cablu normal, dar nu cu cel cu cap magnetic, poate cablul cu cap magnetic e de vină. Eu n-am întâlnit până acum telefon care să nu se încarce dacă bateria e peste 45%, cu cablu normal.

  @Mihai
  Asta e partea dubioasa, ca la alte telefoane functioneaza :)))

 5. On 16.03.2019 at 16:14, FunkBlack said:

  Acum cateva saptamani mi-am luat un cablu cu cap magnetic pentru telefon. Foarte la indemana, mai ales in masina, insa are o problema foarte dubioasa.

  Nu functioneaza cu incarcatorul Fast Charge de la Samsung DACA bateria telefonului este sub ~45%, dar daca folosesc un alt incarcator obisnuit, o baterie externa sau portul USB al PC-ului nu exista aceasta problema dubioasa.

  Daca folosesc orice alt cablu cu incarcatorul Fast Charge al telefonului totul este ok. 

  Straniu.

   

  On 18.03.2019 at 11:43, Mihai said:

  @FunkBlack, poate contactele nu sunt perfecte. Ăsta e motivul pentru care nu am vrut să folosesc cabluri cu cap magnetic.

   

  Nu te contrazic, dar cu alt incarcator de amperaj normal (1A) merge fara probleme.

 6. Acum cateva saptamani mi-am luat un cablu cu cap magnetic pentru telefon. Foarte la indemana, mai ales in masina, insa are o problema foarte dubioasa.

  Nu functioneaza cu incarcatorul Fast Charge de la Samsung DACA bateria telefonului este sub ~45%, dar daca folosesc un alt incarcator obisnuit, o baterie externa sau portul USB al PC-ului nu exista aceasta problema dubioasa.

  Daca folosesc orice alt cablu cu incarcatorul Fast Charge al telefonului totul este ok. 

  Straniu.

 7. Cu ajutorul aplicatiei Ampere am testat 3 cabluri:

  Cablul Original cu care a venit telefonul, un cablu de 70 bani luat din China si unul de la un Huawei P8.

  Cablul original incarca cel mai lent , maxim 800 mA. Pe incarcator spune ca ar trebui sa ajunga pe la 2A.

  Am observat insa un pin lipsa pe portul microUSB al incarcatorului OEM si ma gandesc ca aceasta ar fi cauza. Celelalte cabluri au totii pinii la locul lor.

  Pinul lipsa sa fie problema?

  OEM

   

  ZfunR7t.png

  China

   

  QJW3Ywb.png

  Huawei

   

  377vyJO.png

  Pin lipsa

   

  PYLdwFP.jpg

   

   

   

   

   

   

 8. Da, stiu ca nu este nevoie de root pentru anumite functii, dar eu am nevoie preponderent de activarea Datelor Moblie si a GPS-ului. Acestea 2 necesita root access. Am reusit doar sa lansez aplicatiile de care aveam nevoie.

 9. Mi-am cumparat cateva tag-uri NFC cu gandul sa fiu mai rapid cand sunt pe graba.

  Ideea e ca nu am stiu ca am nevoie de ROOT pentru ceea ce aveam eu nevoie. Practic voiam sa mi se activeze automat Datele Mobile si GPS-ul + cateva aplicatii prin NFC. Root-ul nu este o optiune pentru mine si vreau sa stiu daca se pot folosi aplicatii precum Tasker sau Automate pentru ce am eu nevoie.

 10. Salut,

  Foloseste cineva aplicatiile de avertizare in caz de cutremur (Telegram, EIS)?

  Le am de ceva timp dar nu am primit nici o notificare de 1 luna, si refuz sa cred ca nu a fost nici un cutremur de 2-3 grade de atunci.

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use