Clicky

Jump to content

FunkBlack

Gold Member
 • Content count

  130
 • Joined

 • Last visited

About FunkBlack

 • Rank
  Member
 • Birthday 02/25/1997

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Model Telefon
  Huawei P8

Recent Profile Visitors

153 profile views
 1. Poze facute cu telefonul

  Ghiciti orasul Cand ti se surpa asfaltul sub roata
 2. Off Topic V3

  Foloseste cineva acel tip de suport auto pentru telefoane cu magnet? Doar eu devin agitat cand imi vad telefonul aproape de un magnet?
 3. Off Topic V3

  Salut, Foloseste cineva aplicatiile de avertizare in caz de cutremur (Telegram, EIS)? Le am de ceva timp dar nu am primit nici o notificare de 1 luna, si refuz sa cred ca nu a fost nici un cutremur de 2-3 grade de atunci.
 4. Poze facute cu telefonul

  De prin telefon adunate. Huawei P8 Lite.
 5. Poze facute cu telefonul

  Huawei P8 Lite -Tabacariei Constanta
 6. Poze facute cu telefonul

  Unele sunt facute cu un Allview V1 Viper, iar altele cu un Huaweii P8 Lite.
 7. Obisnuiam sa folosesc fundale cat mai dark...am renuntat la asta.
 8. Poze facute cu telefonul

  Macro Shots. P.S. Da, aia este o paine.
 9. Cam asta va ramane Homescreen-ul meu pentru urmatoarele cateva luni..
 10. Nelamurire camera foto

  HDR-ul poate fi selectat doar manual, deci este imposibil sa fie selectat. Am mai realizat cateva fotografii intr-o camera intunecata. Poza cu blitz-ul activat este mult mai intunecata fara de cea in modul lanterna. Modul HDR imi permite doar flashul in modul lanterna. Comparativ, in fundal alb este mult mai intunecat (o foaie cu text, de exemplu).
 11. Nelamurire camera foto

  Da, blitul se aprinde cu siguranta.
 12. Nelamurire camera foto

  Sunt putin confuz in privinta camerei de pe acest model.Functioneaza cum trebuie, doar ca atunci cand folosesc LED flashul, in anumite conditii (fundal alb de exemplu) imaginea tinde sa fie intunecata, cu toate ca a fost folosit flashul. Exemplu: Prima imagine este realizata cu led flashul si tinde sa fie foarte intunecata...ca si cum camera nu s-a sincronizat cu blitul. A doua este realizata cu flashul in 'modul lanterna' (aprins in permanenta); Ultima este la lumina becului incandescent. Doar eu intampin acest lucru sau asa se comporta camera in mod normal?
 13. Am si eu aceasta problema,dar am reusit sa-i dau de cap oarecum. Factory Reset nu a fost de ajutor pe lunga durata (dupa 2 zile a inceput sa faca iar probleme). Si in prezent mai am problema dar o remediez prin Stergere Cache / Date / Updates, iar apoi ii dau Disable.Dau un restart telefonului dupa care ii dau Enable si am rezolvat problema pentru moment.
 14. De cateva saptamani V1 Viperul meu a inceput sa aiba probleme cu Google Play. Cateva saptamani am reusit sa pot descarca aplicatiile din Store numai daca stergeam cache + data + updates, pentru ca altfel imi spunea ca am memoria plina, desi mai aveam ~5 GB liberi pe cardul de 16..Dupa ceva timp nu am mai putut descarca nici o aplicatie.Facea animatia de loading, iar in status bar scria "Paused" si nu-l puteam face sa dispara decat prin oprirea procesului, asa ca l-am resetat din bios la setarile din fabrica. Dupa asta totul a fost bine cateva zile, dupa care a inceput sa faca acelas lucru. http://i.imgur.com/a5nv1Hr.png Tocmai ce l-am resetat, nu mai stiu ce sa-i fac altceva...Stergerea cache+updates nu mai functioneaza.
 15. Viper V1 cu SD card

  Detin acelas model de telefon si pot confirma cele spuse de @lorandsm..Poti scrie pe memoria interna doar daca este conectat la pc, prin USB.
×

Important Information

Terms of Use