Clicky

Jump to content

FunkBlack

Gold Member
 • Content Count

  147
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

FunkBlack last won the day on July 25

FunkBlack had the most liked content!

About FunkBlack

 • Rank
  Member
 • Birthday 02/25/1997

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Model Telefon
  Galaxy A5

Recent Profile Visitors

423 profile views
 1. FunkBlack

  Xiaomi Mi Band

  Nu am avut versiuni mai vechi, dar Band 4 este ok in opinia mea. Masoara pasii destul de accurate, acum nu stiu cat de precis masoara pulsul. Din reviews ecranul este mai luminos, dar cu durata de viata ceva mai scurta. Singura mea problema cu Mi Band 4 este faptul ca sensorul de puls, fiind iesit in exterior, apasa pe mana si-mi creeaza dureri in punctul respectiv. Cureaua este stransa doar cat senzorul sa fie in contact cu pielea, insa nu este 'loose fit'. Mai are cineva problema asta? Am mutat band-ul la ambele maini si mi-a creeat probleme de fiecare data.
 2. FunkBlack

  Poze facute cu telefonul

  No edit.
 3. FunkBlack

  Poze facute cu telefonul

 4. FunkBlack

  Off Topic V3

  @Mihai Asta e partea dubioasa, ca la alte telefoane functioneaza :)))
 5. FunkBlack

  Off Topic V3

  Nu te contrazic, dar cu alt incarcator de amperaj normal (1A) merge fara probleme.
 6. FunkBlack

  Off Topic V3

  Acum cateva saptamani mi-am luat un cablu cu cap magnetic pentru telefon. Foarte la indemana, mai ales in masina, insa are o problema foarte dubioasa. Nu functioneaza cu incarcatorul Fast Charge de la Samsung DACA bateria telefonului este sub ~45%, dar daca folosesc un alt incarcator obisnuit, o baterie externa sau portul USB al PC-ului nu exista aceasta problema dubioasa. Daca folosesc orice alt cablu cu incarcatorul Fast Charge al telefonului totul este ok. Straniu.
 7. FunkBlack

  Cablu Fast Charging defect?

  Nu vreau sa incarc pagina cu imagini
 8. FunkBlack

  Cablu Fast Charging defect?

  Da, telefonul stie Fast Charge
 9. Cu ajutorul aplicatiei Ampere am testat 3 cabluri: Cablul Original cu care a venit telefonul, un cablu de 70 bani luat din China si unul de la un Huawei P8. Cablul original incarca cel mai lent , maxim 800 mA. Pe incarcator spune ca ar trebui sa ajunga pe la 2A. Am observat insa un pin lipsa pe portul microUSB al incarcatorului OEM si ma gandesc ca aceasta ar fi cauza. Celelalte cabluri au totii pinii la locul lor. Pinul lipsa sa fie problema? OEM China Huawei Pin lipsa
 10. FunkBlack

  Off Topic V3

  Salut, gasesc pe forum un thread destinat depanarii telefoanelor?
 11. FunkBlack

  Poze facute cu telefonul

 12. Salut, Se cere un telefon cu care se vor efectua in mare parte apeluri telefonice si am nevoie ca * calitatea audio sa fie foarte buna, si care sa fie durabil. Buget ~3000 lei De preferat Android Neapărat nou Calitatea audio in convorbiri foarte buna
 13. Am luat aplicatia si e tot ce am nevoie. Ma complicam fara motiv.
 14. Deci incerc sa fac un task care sa trimita automat un mesaj catre cel ce m-a apelat (in cazul in care nu am raspuns). Am urmat niste instructiuni pe net, dar nu il pot face sa functioneze. Posibil pentru ca nu am root?
 15. FunkBlack

  NFC no root

  Da, stiu ca nu este nevoie de root pentru anumite functii, dar eu am nevoie preponderent de activarea Datelor Moblie si a GPS-ului. Acestea 2 necesita root access. Am reusit doar sa lansez aplicatiile de care aveam nevoie.
×

Important Information

Terms of Use