Clicky

Jump to content

FunkBlack

Gold Member
 • Content Count

  142
 • Joined

 • Last visited

About FunkBlack

 • Rank
  Member
 • Birthday 02/25/1997

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Model Telefon
  Galaxy A5

Recent Profile Visitors

352 profile views
 1. FunkBlack

  Off Topic V3

  Acum cateva saptamani mi-am luat un cablu cu cap magnetic pentru telefon. Foarte la indemana, mai ales in masina, insa are o problema foarte dubioasa. Nu functioneaza cu incarcatorul Fast Charge de la Samsung DACA bateria telefonului este sub ~45%, dar daca folosesc un alt incarcator obisnuit, o baterie externa sau portul USB al PC-ului nu exista aceasta problema dubioasa. Daca folosesc orice alt cablu cu incarcatorul Fast Charge al telefonului totul este ok. Straniu.
 2. FunkBlack

  Cablu Fast Charging defect?

  Nu vreau sa incarc pagina cu imagini
 3. FunkBlack

  Cablu Fast Charging defect?

  Da, telefonul stie Fast Charge
 4. Cu ajutorul aplicatiei Ampere am testat 3 cabluri: Cablul Original cu care a venit telefonul, un cablu de 70 bani luat din China si unul de la un Huawei P8. Cablul original incarca cel mai lent , maxim 800 mA. Pe incarcator spune ca ar trebui sa ajunga pe la 2A. Am observat insa un pin lipsa pe portul microUSB al incarcatorului OEM si ma gandesc ca aceasta ar fi cauza. Celelalte cabluri au totii pinii la locul lor. Pinul lipsa sa fie problema? OEM China Huawei Pin lipsa
 5. FunkBlack

  Off Topic V3

  Salut, gasesc pe forum un thread destinat depanarii telefoanelor?
 6. FunkBlack

  Poze facute cu telefonul

 7. Salut, Se cere un telefon cu care se vor efectua in mare parte apeluri telefonice si am nevoie ca * calitatea audio sa fie foarte buna, si care sa fie durabil. Buget ~3000 lei De preferat Android Neapărat nou Calitatea audio in convorbiri foarte buna
 8. Am luat aplicatia si e tot ce am nevoie. Ma complicam fara motiv.
 9. Deci incerc sa fac un task care sa trimita automat un mesaj catre cel ce m-a apelat (in cazul in care nu am raspuns). Am urmat niste instructiuni pe net, dar nu il pot face sa functioneze. Posibil pentru ca nu am root?
 10. FunkBlack

  NFC no root

  Da, stiu ca nu este nevoie de root pentru anumite functii, dar eu am nevoie preponderent de activarea Datelor Moblie si a GPS-ului. Acestea 2 necesita root access. Am reusit doar sa lansez aplicatiile de care aveam nevoie.
 11. FunkBlack

  NFC no root

  Mi-am cumparat cateva tag-uri NFC cu gandul sa fiu mai rapid cand sunt pe graba. Ideea e ca nu am stiu ca am nevoie de ROOT pentru ceea ce aveam eu nevoie. Practic voiam sa mi se activeze automat Datele Mobile si GPS-ul + cateva aplicatii prin NFC. Root-ul nu este o optiune pentru mine si vreau sa stiu daca se pot folosi aplicatii precum Tasker sau Automate pentru ce am eu nevoie.
 12. FunkBlack

  Înainte și după editare (Poze făcute cu telefonul V2)

  Huawei P8 Lite + Minime notiuni in Photoshop After Before [/img]
 13. FunkBlack

  Poze facute cu telefonul

  Ghiciti orasul Cand ti se surpa asfaltul sub roata
 14. FunkBlack

  Off Topic V3

  Foloseste cineva acel tip de suport auto pentru telefoane cu magnet? Doar eu devin agitat cand imi vad telefonul aproape de un magnet?
 15. FunkBlack

  Off Topic V3

  Salut, Foloseste cineva aplicatiile de avertizare in caz de cutremur (Telegram, EIS)? Le am de ceva timp dar nu am primit nici o notificare de 1 luna, si refuz sa cred ca nu a fost nici un cutremur de 2-3 grade de atunci.
×

Important Information

Terms of Use