Clicky

Jump to content

Ciorba Ruben

Members
 • Posts

  12
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Ciorba Ruben

 1. Oare cât câștigă ei pe ea? E destul de ieftină având în vedere specificațiile...
 2. Nu cumva ți-e stricată bateria? Verifică dacă nu tinde să se umfle. Åži cu privire la încărcător,poate să influențeze durata de viață.
 3. Nu am anunț. Nu aveam intenția de a o vinde.
 4. Îți pot trimite eu fără să plătești transport(că e ofertă la tocmai.ro) o husă ca cea originală,doar că este negru complet la prețul de 50lei)
 5. Tehnologia asta... Prea suntem dependenți de ea. I-am cumpărat tatălui meu un smartphone prin 2012. Un samsung galaxy s. Ce să vedeți? "lucră,greu,îmi trebuie unul mai bun..." [emoji3]O ajuns să aibă telefon de 15 milioane... Pe lângă că am fost dependenți noi,mai tragem și din rândul persoanelor mai învârstă. Scuzați off-topicul,mi-o venit.
 6. Sunt de acord și eu cu qwess. Din curiozitate l-am instalat și merge foarte bine. Am folosit mult Dolphin,Opera,Firefox... Însă am tot felul de chichițe pe contul de google,deci Chrome este singurul rămas instalat pe telefonul meu.
 7. Există așa ceva? Adică, e metal sus. Ar trebui să fie altfel de soluție la lipire. Eu doar cum ai găsit tu ,formată din 3 am găsit,pe iskinz
 8. Am citit întreg topicul ăsta. Habar n-am de ce... M-a amuzat faptul că vine românul cu o lucrare românească și unii nici măcar nu îl bagă în seamă. E drept,și eu fac uneori lucrul ăsta. Baadnewz,te respect. L-am încercat rom-ul tău cu Sense 6 UI,chiar de la început. Am stat mult cu el și pentru că era bun și pentru că ești român. Momentan nu sunt pe insertcoin,însă mă uit regulat la ce actualizări ai și am tendința de a-l schimba înapoi. Åži acum on-topic: sense 5,mai precis one x avea la aplicația task un widget bun. Nu îl pot pune nicicum pe sense 6? Aplicația în sine de pe one x nu se poate transfera pe alt telefon? Åži ați observat că tastatura românească de pe htc one e mai slabă ca precedentele?(mă refer la predicție). Trimis de pe al meu HTC One folosind Tapatalk
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use