Clicky

Jump to content

pintimarius

Members
 • Posts

  9
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by pintimarius

 1. Bună Alex, e cam ciudata întrebarea mea având in vedere căci acum a-a lansat iOS 9 : Când crezi ca vine iOS 9.1 sau 9.0.1 ? Am făcut update la iPhone 6 plus in data lansării (16.09.2015) si de atunci m-a confrunt cu niște lag-uri neplăcute , chiar si scăderea autonomiei cu vreo 4 ore de utilizare fata de iOS 8.4.1. .

   

  Mulțumesc anticipat !

   

  Mult succes in continuare!

   

   

  Sent from my iPhone using Tapatalk

 2. Eu mai recent, după ultimele doua update-uri (actual ....GNG1) nu mai scot nici eu mai mult de 5 ore DOT sau sa spunem 5 jumătate. Intradevar ultimul update a făcut totul foarte rapid și eficient, dar din păcate performanta bateriei a scăzut . Nu mai cred ca următoarele update-uri vor aduce ceva îmbunătățiri bateriei... pentru că după update la kitkat a scăzut drastic performanta bateriei.

 3. Această problemă toți cei care am făcut update am întâmpinato. Așa este e păcat , dar poate vine o actualizare nouă și atunci o sa se mai regleze consumul bateriei. Eu scot cam o zi bună de funcționare adică 24-26 de ore cu DOT 5-6 ore. Dar mai mult nu . Eu locuiesc în Germania și telefonul tot de aici este și a primit update-ul de aici. După actualizarea de Kitkat au urmat încă vreo 3 update-uri de stabilizare . Ultimul pe 27.02.2014 . În România nu știu câte update-uri de stabilizare au fost după Kitkat.

   

  Trimis de pe al meu SM-N9005 folosind Tapatalk

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use