Clicky

Jump to content

Cornel

Members
 • Posts

  4
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Cornel

 1. Am venit azi de la Techirghiol si trebuie sa marturisesc ca alianta cu Vodafone in zona nu face 2 bani. Traficul de internet s-a desfasurat cu incredibila viteza de 4 k/sec. Asta cand aveam semnal si nu era intotdeauna: intre nimic si 4 linii, sau disparea cand vorbeai la telefon. Cel putin jenant, de la nelimitat, la 100 de M, apoi nimic, nici internet nici semnal pentru telefon. Bine ca nu am renuntat la Orange, altfel trebuia sa caut un telefon public.

 2. Selectează manual rețeaua și treci pe 3G Digi Mobil.

  Cât timp ești în Roaming Național nu va funcționa partea de date, doar din vara anului acesta vom da drumul și la date în roaming național.

  La selectare manuala obtin 2 rezultate: nu exista niciun serviciu la operatorul selectat (Digi 3G), sau momentan serviciu indisponibil, incercati mai tarziu. Asa ca internet zero. Sa vedem ce o fi la vara, vara asta sau cea viitoare...

 3.  

  Internetul în roaming național nu e disponibil momentan. În vara acestui an va fi.

  Contractul se prelungește cu 12 sau 24 de luni.

  Tableta mea EVOTAB3G cu SIM de la RDS este permanent in roaming national si din aceasta cauza nu beneficiez de internet mobil, desi sunt in Bucuresti, cartierul Aviatiei. Am vorbit la telefon cu un reprezentant RDS pentru setari suplimentare APN, insa rezultatul este zero. A mers perfect pana la asocierea cu Vodafone. Poate reprezentantul RCS&RDS sa-mi dea un sfat pentru a beneficia de internetul mobil? Momentan nu se respecta contractul incheiat, pentru internet nelimitat.

  Deasemenea nu beneficiez de internet mobil nici pe telefonul personal si nici daca am incercat pe un telefon Samsung Galaxy Nexus.

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use