Clicky

Jump to content

Cornel

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Cornel

  1. Ataca tare concurenta si este in folosul nostru. Orange s-a trezit si mi-a oferit minute in plus si internet fara sa mareasca pretul abonamentului pentru toata familia, cu conditia sa prelungesc contractul cu 2 ani.
  2. Am venit azi de la Techirghiol si trebuie sa marturisesc ca alianta cu Vodafone in zona nu face 2 bani. Traficul de internet s-a desfasurat cu incredibila viteza de 4 k/sec. Asta cand aveam semnal si nu era intotdeauna: intre nimic si 4 linii, sau disparea cand vorbeai la telefon. Cel putin jenant, de la nelimitat, la 100 de M, apoi nimic, nici internet nici semnal pentru telefon. Bine ca nu am renuntat la Orange, altfel trebuia sa caut un telefon public.
  3. La selectare manuala obtin 2 rezultate: nu exista niciun serviciu la operatorul selectat (Digi 3G), sau momentan serviciu indisponibil, incercati mai tarziu. Asa ca internet zero. Sa vedem ce o fi la vara, vara asta sau cea viitoare...
  4. Tableta mea EVOTAB3G cu SIM de la RDS este permanent in roaming national si din aceasta cauza nu beneficiez de internet mobil, desi sunt in Bucuresti, cartierul Aviatiei. Am vorbit la telefon cu un reprezentant RDS pentru setari suplimentare APN, insa rezultatul este zero. A mers perfect pana la asocierea cu Vodafone. Poate reprezentantul RCS&RDS sa-mi dea un sfat pentru a beneficia de internetul mobil? Momentan nu se respecta contractul incheiat, pentru internet nelimitat. Deasemenea nu beneficiez de internet mobil nici pe telefonul personal si nici daca am incercat pe un telefon Samsung Galaxy Nexus.
×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use