Clicky

Jump to content

cafta

Members
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by cafta

 1. Dragi tovarasi, v-ati coalizat voi astia mai "vechi" sa-i dati la gioale lui Rusland desi omul, daca urmariti cu atentie de la ce anume incepe polemica, are perfecta dreptate! Vad ca preluati, incet da' sigur, mentalitatea multora de pe alte site-uri cum ca voi, "greii" aveti intotdeauna dreptate si va plasati cel mai aproape de centrul pamantului! Nu uitati ca forumul nu-i facut doar pentru voi si incercati sa nu alungati userii, ca veti ajunge sa va certati singuri, intre voi!... Sper sa nu-mi sariti si mie in cap pentru o remarca!

 2. Observ ca folosirea gesturilor pe S III este cam aceeasi ca pe SGS II si Note, inclusiv screenshot-ul prin trecerea palmei peste ecran! ... nu mi se pare ca ar aduce atat de multe noutati care sa justifice trecerea de la S II de exemplu, cu o asa mare diferenta de pret.( asta e doar parerea mea si va rog sa nu-mi sariti in cap daca nu coincide cu a voastra! :D)

 3. Am facut afirmatiile de mai sus avand ambele telefoane in fata, lipite unul de altul. Asa le-am testat. Nu am pretentia sa ma credeti, eu stiu ce vad cu ochii mei si pt. mine e suficient. Sau cine stie, poate Note-ul meu e defect si atunci voi aveti dreptate! Oricum, pentru a va edifica, va sfatuiesc sa faceti ca mine, sa le incercati pe amandoua deodata, in paralel.

 4. O sa-l duc la garantie, dar presimt ca fara rezultat. Nu am absolut nici umpic de incredere in service-urile de aici, din Baia Mare. Vanzatoarea de la magazinul de unde l-am cumparat zice ca nu observa nici o defectiune, ca e doar impresia mea. Adevaru-i ca pata nu apare tot timpul si nu e usor sesizabila decat la o privire mai atenta. Nu stau tare bine cu engleza, ca m-as documenta mult mai amanuntit si poate as gasi o solutie pe site-uri straine. Da deh! ... daca la scoala "mi-am baut cerneala", acum suport consecintele. :(

 5. @mesersmith, as vrea sa te intreb pe tine, ca posesor de SGN daca ai cumva probleme cu camera. La mine de o vreme, in anumite conditii de lumina, apare pe centru o pata rosiatica, estompata. Nu-i foarte evidenta, dar totusi deranjeaza. Fiind o "boala" la multe Galaxy-uri (am citit asta pe mai multe site-uri), ma intreb daca nu ai auzit de vreo solutie in acest sens!

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use