Clicky

Jump to content

DIGI_Helper

Oficial
 • Content Count

  615
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by DIGI_Helper

 1. DIGI_Helper

  Digi Oriunde

  Digi Oriunde este o aplicație destinată abonaților RCS RDS care au abonament de telefonie mobilă. Permite utilizatorului să efectueze apel ca și cum ar suna de pe cartela DIGI. Utilizarea serviciului nu implică nici un cost suplimentar. Puteți descărca aplicația pentru telefoanele ce rulează pe Andriod, iOS și Windows. Activarea serviciului e gratuită, se realizează din contul Digi Care (dacă nu aveți creat, să vi-l creați) de pe ramura: Servicii -> Alte servicii -> Digi Oriunde În dreptul numărului pe care doriți activarea serviciului aveți un buton "Creați Cont", dați click pe el, apoi alegeți o parolă. Pasult următor ar fi să vă instalați aplicația pe telefon, să vă autentificați cu user: numărul de telefon; parola: care ați setat-o în Digi Care și puteți iniția convorbiri (telefonul trebuie să fie conectat la internet). Indiferent de ce cartelă aveți în telefon (poate fi Orange, Vodafone, etc.), dacă intrați în aplicație și vă logați, puteți iniția apel și beneficiile vor fi cele ale abonamentului Digi Mobil (depinde ce pachet aveți). Spre exemplu dacă aveți contractat pachetul Digi Mobil Optim 2 cu 200 de minute naționale/internaționale incluse și nelimitat în rețeaua RDS și mergeți în străinătate, tot ce trebuie să faceți e să vă conectați la internet, accesați aplicația și aveți toate beneficiile abonamentului Digi Mobil Optim 2 ca și cum ați fi în țară. Puteți suna NELIMITAT în rețeaua RCS & RDS și 200 de minute în alte rețele naționale fixe/mobile etc. Printscreen aplicație Digi Oriunde pe Android: Dacă aveți întrebări sau nelămuriri ... nu ezitați
 2. DIGI_Helper

  Aplicatia Digi nu mai functioneaza

  @Sp1tfire rugamintea era sa ma contactezi prin intermediul unui mesaj privat si sa imi oferi datele de identificare ale contractului astfel incat sa pot verifica situatia si sa pot nota o sesizare.
 3. DIGI_Helper

  Aplicatia Digi nu mai functioneaza

  Salut, Sp1tfire, Te rog sa ma contactezi prin intermediul unui mesaj privat si sa imi oferi datele de identificare ale contractului.
 4. DIGI_Helper

  Discutii despre DigiCare

  Salut, AAAA, In cadrul desfasuratorului pentru serviciul de telefonie mobila, regasesti doar apelurile efectuate.
 5. DIGI_Helper

  HBO GO

  In acest topic vom discuta tot ce tine de acest serviciu. Modalitatea prin care se poate achizitiona serviciul: Abonatul trebuie sa aiba serviciul de TV(cablu sau satelit) cu pachatul HBO sau MAXPAK activ SI internet prin cablu. Comunicat de presa RCS RDS la lansarea HBO GO pentru abonati.
 6. DIGI_Helper

  Discutii despre DigiCare

  Salutare, ciprian opincariu, Momentan este disponibil serviciul VoLTE iar implementarea serviciului VoWiFi pentru acest tip de terminal mobil depinde de producator. Suntem dispusi sa oferim tot suportul necesar pentru implementarea serviciului pe cat mai multe modele de telefoane.
 7. DIGI_Helper

  HBO GO

  Salut, Trimite-mi, te rog, intr-un mesaj privat datele de identificare ale contractului, plus adresa de e-mail utilizata pentru mai multe verificari.
 8. DIGI_Helper

  HBO GO

  Buna ziua, Iakob Daniela! Am raspuns la mesaj privat pe care mi l-ati lasat.
 9. DIGI_Helper

  HBO GO

  Salut, Constantin Emerick! In cazul in care utilizezi serviciul HBO GO prin intermediul serviciilor RCS-RDS, ofera-mi in privat mai multe detalii pentru verificarea situatiei.
 10. Începând de acum, pachetul Digi Mobi Optim Nelimitat (fostul Digi Mobil Optim 10)poate fi contractat la nivel NAÅ¢IONAL. Abonamentul costă 10 euro/lună tva inclus Beneficii: Minute nelimitate către toate rețelele naționale fixe și mobile · Minute nelimitate către: principalele rețele fixe din UE, rețele fixe și mobile din SUA, Canada și China principalele rețele mobile din: Austria, Belgia, Bulgaria, Republica Cehă, Cipru, Danemarca, Estonia, Franța, Germania, Grecia, Ungaria, Italia, Irlanda, Luxembourg, Lituania, Malta, Polonia, Portugalia, Spania, Islanda, Suedia, Marea Britanie Tarif de 1 eurocent/ sms către numere naționale Internet mobil, cu limitare de viteză după 5GB trafic Valoarea abonamentului: Dacă aveți ab. Digi Net ÅžI Digi TV Cablu/Satelit puteți contracta abonamentul la 5 euro/lună Dacă aveți ab. Digi Net SAU Digi Tv Cablu-Satelit puteți contracta abonamentul la 7 euro/lună Dacă nu aveți alt serviciu RDS atunci veți contracta pachetl la abonament de 10 euro/lună Modificarea o puteți face la sediu, urmează în scurt timp să se poată face modificarea atât din Digi Care cât și prun USSD (apelând *111#) Obs: Dacă aveți 1 seriviciu de la RDS primul abonament Optim 10 îl primiți la 7 euro/lună, iar dacă mai contractați încă 1 abonament Optim 10 acela va fi la 5 euro/lună (maxim 4 abonamente pot fi/adresă DECI pe lângă primul abonament la 7 euro mai puteți avea încă 3 abonament la 5 euro) Dacă nu aveți nici un serviciu RDS primul Optim 10 va fi la 10 euro/lună iar al doilea va fi la 7 euro/lună (tot 7 euro va fi și al doilea, treilea, patrula abonament dacă e cazul) *prețurile includ TVA Urmează să se actualizeze și site-ul rcs-rds.ro în decursul acestei zile.
 11. DIGI_Helper

  4G Digi

  In acest topic vom discuta despre 4G DIGI (semnal, situatii tehnice, teste de viteza, acoperire, etc). Comunicatul de presa in care s-a anuntat lansarea 4G -> http://www.rcs-rds.ro/comunicat?id=455 Harta 4G poate fi accesata de AICI (e nevoie sa dati zoom pe localitatea unde doriti sa verificati acoperirea).
 12. DIGI_Helper

  HBO GO

  @Radu Alexandra - Salut. Serviciul HBO GO este disponibil numai pe teritoriul Romaniei.
 13. DIGI_Helper

  HBO GO

  @Mihai - Salut. Comunica-mi in privat numele titularului si adresa completa pentru verificarea situatiei.
 14. DIGI_Helper

  Comunicate de Presa RCS & RDS

  @Arsinel Alexandru - Salut. In actuala oferta nu se ofera un astfel de dispozitiv, iar stocul telefoanelor poate fi verificat doar in sediul Digi.
 15. DIGI_Helper

  4G Digi

  @Andrei P. - Salut. In cazul in care situatia persista, contacteaza-ma in privat pentru verificari sau apeleaza departamentul Digi Mobil la nr. 031.400.7777.
 16. DIGI_Helper

  Comunicate de Presa RCS & RDS

  @Pufulete - Salut. Comanda va fi plasata cu ridicare dintr-un sediu unde vrei tu sau cu livrare prin curier, in urma comenzii stocul va fi verificat, iar in momentul in care modelul solicitat este disponibil vei fi contactat, existenta posibilitatea ca echipamentul sa fie deja in stoc.
 17. DIGI_Helper

  Comunicate de Presa RCS & RDS

  Digi Mobil anunta lansarea serviciului Voce 4G ( VoLTE) si Voce Wi-FI(VoWiFi), disponibile in curand pentru toate abonamentele Digi Mobil pregateste lansarea comerciala a serviciilor Voce 4G (VoLTE) si Voce Wi-Fi (VoWiFi) pentru sfarsitul acestei veri (lunile august-septembrie), in urma finalizarii cu succes a testelor de retea cu primele terminale compatibile. Tehnologia Voice over LTE (VoLTE) permite realizarea unei convorbiri telefonice prin reteaua 4G fara a mai necesita trecerea automata a terminalului din reteaua de date 4G catre cea clasica pentru voce, 3G. Astfel, prin intermediul serviciului Voce 4G, utilizatorii Digi Mobil vor beneficia de conectarea aproape instantanee a apelului, timpul de asteptare din momentul initierii apelului si până în momentul în care e apelat telefonul destinatarului scazand sub două secunde. Totodata, convorbirile prin rețeaua 4G vor avea o calitate si claritate a sunetului mult mai ridicate. In plus, va fi posibila realizarea simultana de apeluri telefonice cu sesiuni de download si streaming la viteze 4G. "Dupa cum i-am obisnuit deja pe utilizatorii serviciului Digi Mobil, in mod transparent si corect, continuam sa mentinem cele mai mici tarife existente pe piata pentru voce si date. Totodata, cautam permanent sa imbunatatim si calitatea serviciului, astfel incat abonatii nostri sa beneficieze de cea mai mare cantitate de date inclusa in abonamentele din Romania, adica 50GB/luna, fara costuri suplimentare. Astfel, serviciul de voce 4G ne va ajuta sa punem si mai bine in valoare acoperirea in continua extindere a retelei Digi Mobil, combinata cu stabilitatea semnalului si calitatea sunetului. Toate acestea, la preturi adaptate puterii de cumparare din Romania." declara Valentin Popoviciu, Vicepresedinte RCS & RDS. Prin intermediul serviciului Voce Wi-Fi, bazat pe tehnologia Voice over Wi-Fi (VoWiFi), utilizatorii Digi Mobil vor beneficia de o acoperire mai buna de interior, in spatii cu semnal redus sau chiar si fara semnal de retea mobila. Apelul se va realiza prin reteaua wireless proprie a utilizatorului, daca acesta este abonat si la serviciul de internet fix de mare viteza Digi Net Fiberlink, sau prin reteaua nationala de hot-spot-uri Digi Wi-Fi. Serviciile Voce 4G si Voce Wi-Fi, precum si activarea acestora vor fi gratuite pentru toate abonamentele din oferta. Este suficient ca apelantul sa foloseasca un telefon compatibil VoLTE/VoWiFi și să se gaseasca în aria de acoperire 4G a retelei Digi Mobil sau a unui hot-spot Wi-Fi. Comunicatul de presa este disponibil la link-ul - http://www.rcs-rds.ro/comunicat?id=596
 18. DIGI_Helper

  4G Digi

  @DTTR - Minutele se reseteaza la data de 01, iar resetarea traficului de date, difera in functie de numar si se poate verifica din meniul USSD(*111#), accesand ramura 6(Internet mobil - data resetare trafic).
 19. DIGI_Helper

  4G Digi

  @DTTR - Salut. Facturile se emit in data de 05 si este inclusa perioada aferenta lunii respective(01 - 31).
 20. DIGI_Helper

  Discutii despre DigiCare

  @VladPaul - Prima inlocuire a cartelei este gratuita, altfel costul este de 4,80 lei.
 21. DIGI_Helper

  Discutii despre DigiCare

  @VladPaul - Conform solicitarii dvs., numarul de telefon a fost blocat.
 22. DIGI_Helper

  Discutii despre DigiCare

  Informativ: Se vor putea face de azi si modificari de pachete (upgrade), din contul Digi Care, pentru serviciile: - internet - cablu digital -> toate pachetele de la HBO (HBO si MaxPack) + SuperOne + Digi Film - satelit -> extra si toate pachetele de la HBO (HBO si MaxPack) + SuperOne + Digi Film
 23. DIGI_Helper

  Digi Online & Digi Play

  Informativ: In aplicatia Digi Online pentru Android si iOS puteti vizualiza postul HBO (daca aveti contractata extraoptiunea HBO sau Maxpack la pachetul de cablu).
 24. DIGI_Helper

  Digi Online & Digi Play

  In acest thread vom discuta despre cele 2 servicii. Avem un post nou pe platforma Digi Online si o categorie noua. Este vorba de France 24 in categoria Extern.
 25. Incepand cu data de 29.05.2014 abonamentele Optim / Complet cu achizitie de telefoane sunt disponibile in toata tara. Abonamentele sunt: Optim 2 (2 euro tva inclus) 200 minute nationale si internationale incluse (consulta site rcs-rds.ro pentru destinatiile internationale) convorbiri nelimitate catre reteaua Digi, mobil si fix (Digi Mobil si Digi Tel) internet mobil cu trafic nelimitat inclus si viteze de pana la 21,6 Mbps pentru traficul pana la 3 GB dupa consumarea minutelor incluse: - numai 0.62 eurocenti/minut, TVA inclus, pentru convorbiri nationale fixe - 1,24 eurocenti/minut, TVA inclus, pentru convorbiri nationale mobile Optim 3 (3 euro tva inclus) 300 minute nationale si internationale incluse (consulta site rcs-rds.ro pentru destinatiile internationale) convorbiri nelimitate catre reteaua Digi, mobil si fix (Digi Mobil si Digi Tel) internet mobil cu trafic nelimitat inclus si viteze de pana la 21,6 Mbps pentru traficul pana la 3 GB dupa consumarea minutelor incluse: - numai 0.62 eurocenti/minut, TVA inclus, pentru convorbiri nationale fixe - 1,24 eurocenti/minut, TVA inclus, pentru convorbiri nationale mobile Optim 5 (5 euro tva inclus) 500 minute nationale si internationale incluse (consulta site rcs-rds.ro pentru destinatiile internationale) convorbiri nelimitate catre reteaua Digi, mobil si fix (Digi Mobil si Digi Tel) internet mobil cu trafic nelimitat inclus si viteze de pana la 21,6 Mbps pentru traficul pana la 4 GB dupa consumarea minutelor incluse: - numai 0.62 eurocenti/minut, TVA inclus, pentru convorbiri nationale fixe - 1,24 eurocenti/minut, TVA inclus, pentru convorbiri nationale mobile Optim Nelimitat (incepand cu 5 euro tva inclus - detalii pe rcs-rds.ro) convorbiri NELIMITATE in orice retea nationala si in retele internationale (consulta site rcs-rds.ro pentru destinatiile internationale) internet mobil cu trafic NELIMITAT, cu viteze de pana la 21,6 Mbps pentru traficul pana la 5 GB Complet 2 (2 euro tva inclus) 100 minute nationale si internationale incluse (consulta site rcs-rds.ro pentru destinatiile internationale) convorbiri nelimitate catre reteaua Digi, mobil si fix (Digi Mobil si Digi Tel) internet mobil cu trafic nelimitat inclus si viteze de pana la 21,6 Mbps pentru traficul pana la 3 GB dupa consumarea minutelor incluse: - numai 0.62 eurocenti/minut, TVA inclus, pentru convorbiri nationale fixe - 1,24 eurocenti/minut, TVA inclus, pentru convorbiri nationale mobile Complet 3 (3 euro tva inclus) 150 minute nationale si internationale incluse (consulta site rcs-rds.ro pentru destinatiile internationale) convorbiri nelimitate catre reteaua Digi, mobil si fix (Digi Mobil si Digi Tel) internet mobil cu trafic nelimitat inclus si viteze de pana la 21,6 Mbps pentru traficul pana la 3 GB dupa consumarea minutelor incluse: - numai 0.62 eurocenti/minut, TVA inclus, pentru convorbiri nationale fixe - 1,24 eurocenti/minut, TVA inclus, pentru convorbiri nationale mobile Perioada contractuala: 12 luni daca abonamentul e in regim SIM ONLY si 24 de luni daca se achizitioneaza telefon. Telefonele mobile se pot achizitiona atat cu plata integrala cat si in 3, 6 sau 12 rate +avans. Ratele se vor achita direct catre RCS RDS. Modalitati de contractare: Daca esti abonat RCS RDS si ai cel putin 1 serviciu fix (TV/Satelit/Internet) cu o vechime de minim 6 luni in retea si cu facturile achitate la zi, atunci poti beneficia de oferta Optim / Complet in orice conditie. Preturile la telefoane care sunt valabile vor fi cele din TABELUL 1 (inserat mai jos) pentru ab. Optim respectiv TABELUL 3 pentru ab. Complet. Poti contracta maxim 4 telefoane. Daca esti abonat RCS RDS si ai cel putin 1 serviciu fix (TV/Satelit/Internet) cu o vechime mai mica de 6 luni atunci poti contracta maxim 2 telefoane la abonamentele Optim / Complet. Primul telefon il vei putea procura conform TABELULUI 1(pentru ab. Optim) si TABELULUI 3(pentru ab. Complet). Al doilea telefon il vei putea contracta conform TABELULUI 2(pentru ab. Optim) respectiv TABELULUI 3(pentru ab. Complet). Daca nu esti abonat RCS RDS, poti contracta maxim 2 telefoane la abonamente conform TABELULUI 2 (pentru ab. Optim) respectiv TABELULUI 3 (pentru ab. Complet). Daca doresti sa contractezi abonamentele Optim/Complet in regim "SIM ONLY" atunci vei putea contracta maxim 4 abonamente. Telefoanele din oferta RCS RDS sunt: *tarifele sunt in LEI si includ tva In cazul in care aveti intrebari/nelamuriri/neclaritati va rog sa postati in acest topic.
×

Important Information

Terms of Use