Clicky

Jump to content

DIGI_Helper

Oficial
 • Content Count

  615
 • Joined

 • Last visited

About DIGI_Helper

 • Rank
  RCS&RDS

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Model Telefon
  Nexus

Recent Profile Visitors

1,951 profile views
 1. @Sp1tfire rugamintea era sa ma contactezi prin intermediul unui mesaj privat si sa imi oferi datele de identificare ale contractului astfel incat sa pot verifica situatia si sa pot nota o sesizare.
 2. Salut, Sp1tfire, Te rog sa ma contactezi prin intermediul unui mesaj privat si sa imi oferi datele de identificare ale contractului.
 3. Salut, AAAA, In cadrul desfasuratorului pentru serviciul de telefonie mobila, regasesti doar apelurile efectuate.
 4. Salutare, ciprian opincariu, Momentan este disponibil serviciul VoLTE iar implementarea serviciului VoWiFi pentru acest tip de terminal mobil depinde de producator. Suntem dispusi sa oferim tot suportul necesar pentru implementarea serviciului pe cat mai multe modele de telefoane.
 5. Salut, Trimite-mi, te rog, intr-un mesaj privat datele de identificare ale contractului, plus adresa de e-mail utilizata pentru mai multe verificari.
 6. Buna ziua, Iakob Daniela! Am raspuns la mesaj privat pe care mi l-ati lasat.
 7. Salut, Constantin Emerick! In cazul in care utilizezi serviciul HBO GO prin intermediul serviciilor RCS-RDS, ofera-mi in privat mai multe detalii pentru verificarea situatiei.
 8. @Radu Alexandra - Salut. Serviciul HBO GO este disponibil numai pe teritoriul Romaniei.
 9. @Mihai - Salut. Comunica-mi in privat numele titularului si adresa completa pentru verificarea situatiei.
 10. @Arsinel Alexandru - Salut. In actuala oferta nu se ofera un astfel de dispozitiv, iar stocul telefoanelor poate fi verificat doar in sediul Digi.
 11. @Andrei P. - Salut. In cazul in care situatia persista, contacteaza-ma in privat pentru verificari sau apeleaza departamentul Digi Mobil la nr. 031.400.7777.
 12. @Pufulete - Salut. Comanda va fi plasata cu ridicare dintr-un sediu unde vrei tu sau cu livrare prin curier, in urma comenzii stocul va fi verificat, iar in momentul in care modelul solicitat este disponibil vei fi contactat, existenta posibilitatea ca echipamentul sa fie deja in stoc.
 13. Digi Mobil anunta lansarea serviciului Voce 4G ( VoLTE) si Voce Wi-FI(VoWiFi), disponibile in curand pentru toate abonamentele Digi Mobil pregateste lansarea comerciala a serviciilor Voce 4G (VoLTE) si Voce Wi-Fi (VoWiFi) pentru sfarsitul acestei veri (lunile august-septembrie), in urma finalizarii cu succes a testelor de retea cu primele terminale compatibile. Tehnologia Voice over LTE (VoLTE) permite realizarea unei convorbiri telefonice prin reteaua 4G fara a mai necesita trecerea automata a terminalului din reteaua de date 4G catre cea clasica pentru voce, 3G. Astfel, prin intermed
 14. @DTTR - Minutele se reseteaza la data de 01, iar resetarea traficului de date, difera in functie de numar si se poate verifica din meniul USSD(*111#), accesand ramura 6(Internet mobil - data resetare trafic).
 15. @DTTR - Salut. Facturile se emit in data de 05 si este inclusa perioada aferenta lunii respective(01 - 31).
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use