Clicky

Jump to content

DIGI_Helper

Oficial
 • Content count

  609
 • Joined

 • Last visited

4 Followers

About DIGI_Helper

 • Rank
  RCS&RDS

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Model Telefon
  Nexus

Recent Profile Visitors

636 profile views
 1. HBO GO

  Salut, Constantin Emerick! In cazul in care utilizezi serviciul HBO GO prin intermediul serviciilor RCS-RDS, ofera-mi in privat mai multe detalii pentru verificarea situatiei.
 2. HBO GO

  @Radu Alexandra - Salut. Serviciul HBO GO este disponibil numai pe teritoriul Romaniei.
 3. HBO GO

  @Mihai - Salut. Comunica-mi in privat numele titularului si adresa completa pentru verificarea situatiei.
 4. Comunicate de Presa RCS & RDS

  @Arsinel Alexandru - Salut. In actuala oferta nu se ofera un astfel de dispozitiv, iar stocul telefoanelor poate fi verificat doar in sediul Digi.
 5. 4G Digi

  @Andrei P. - Salut. In cazul in care situatia persista, contacteaza-ma in privat pentru verificari sau apeleaza departamentul Digi Mobil la nr. 031.400.7777.
 6. Comunicate de Presa RCS & RDS

  @Pufulete - Salut. Comanda va fi plasata cu ridicare dintr-un sediu unde vrei tu sau cu livrare prin curier, in urma comenzii stocul va fi verificat, iar in momentul in care modelul solicitat este disponibil vei fi contactat, existenta posibilitatea ca echipamentul sa fie deja in stoc.
 7. Comunicate de Presa RCS & RDS

  Digi Mobil anunta lansarea serviciului Voce 4G ( VoLTE) si Voce Wi-FI(VoWiFi), disponibile in curand pentru toate abonamentele Digi Mobil pregateste lansarea comerciala a serviciilor Voce 4G (VoLTE) si Voce Wi-Fi (VoWiFi) pentru sfarsitul acestei veri (lunile august-septembrie), in urma finalizarii cu succes a testelor de retea cu primele terminale compatibile. Tehnologia Voice over LTE (VoLTE) permite realizarea unei convorbiri telefonice prin reteaua 4G fara a mai necesita trecerea automata a terminalului din reteaua de date 4G catre cea clasica pentru voce, 3G. Astfel, prin intermediul serviciului Voce 4G, utilizatorii Digi Mobil vor beneficia de conectarea aproape instantanee a apelului, timpul de asteptare din momentul initierii apelului si până în momentul în care e apelat telefonul destinatarului scazand sub două secunde. Totodata, convorbirile prin rețeaua 4G vor avea o calitate si claritate a sunetului mult mai ridicate. In plus, va fi posibila realizarea simultana de apeluri telefonice cu sesiuni de download si streaming la viteze 4G. "Dupa cum i-am obisnuit deja pe utilizatorii serviciului Digi Mobil, in mod transparent si corect, continuam sa mentinem cele mai mici tarife existente pe piata pentru voce si date. Totodata, cautam permanent sa imbunatatim si calitatea serviciului, astfel incat abonatii nostri sa beneficieze de cea mai mare cantitate de date inclusa in abonamentele din Romania, adica 50GB/luna, fara costuri suplimentare. Astfel, serviciul de voce 4G ne va ajuta sa punem si mai bine in valoare acoperirea in continua extindere a retelei Digi Mobil, combinata cu stabilitatea semnalului si calitatea sunetului. Toate acestea, la preturi adaptate puterii de cumparare din Romania." declara Valentin Popoviciu, Vicepresedinte RCS & RDS. Prin intermediul serviciului Voce Wi-Fi, bazat pe tehnologia Voice over Wi-Fi (VoWiFi), utilizatorii Digi Mobil vor beneficia de o acoperire mai buna de interior, in spatii cu semnal redus sau chiar si fara semnal de retea mobila. Apelul se va realiza prin reteaua wireless proprie a utilizatorului, daca acesta este abonat si la serviciul de internet fix de mare viteza Digi Net Fiberlink, sau prin reteaua nationala de hot-spot-uri Digi Wi-Fi. Serviciile Voce 4G si Voce Wi-Fi, precum si activarea acestora vor fi gratuite pentru toate abonamentele din oferta. Este suficient ca apelantul sa foloseasca un telefon compatibil VoLTE/VoWiFi și să se gaseasca în aria de acoperire 4G a retelei Digi Mobil sau a unui hot-spot Wi-Fi. Comunicatul de presa este disponibil la link-ul - http://www.rcs-rds.ro/comunicat?id=596
 8. 4G Digi

  @DTTR - Minutele se reseteaza la data de 01, iar resetarea traficului de date, difera in functie de numar si se poate verifica din meniul USSD(*111#), accesand ramura 6(Internet mobil - data resetare trafic).
 9. 4G Digi

  @DTTR - Salut. Facturile se emit in data de 05 si este inclusa perioada aferenta lunii respective(01 - 31).
 10. Discutii despre DigiCare

  @VladPaul - Prima inlocuire a cartelei este gratuita, altfel costul este de 4,80 lei.
 11. Discutii despre DigiCare

  @VladPaul - Conform solicitarii dvs., numarul de telefon a fost blocat.
 12. Discutii despre DigiCare

  Informativ: Se vor putea face de azi si modificari de pachete (upgrade), din contul Digi Care, pentru serviciile: - internet - cablu digital -> toate pachetele de la HBO (HBO si MaxPack) + SuperOne + Digi Film - satelit -> extra si toate pachetele de la HBO (HBO si MaxPack) + SuperOne + Digi Film
 13. Digi Online & Digi Play

  Informativ: In aplicatia Digi Online pentru Android si iOS puteti vizualiza postul HBO (daca aveti contractata extraoptiunea HBO sau Maxpack la pachetul de cablu).
 14. Oferta Optim si Complet cu telefoane - disponibila NATIONAL

  Informativ: Incepand de astazi ratele au fost eliminate la achizitia telefoanelor mobile. Se ofera in continuare preturi avantajoase la telefoane achizitionate impreuna cu abonamente din gama Avantaj/Optim. Clientii vor beneficia in continuare de oferta de vouchere si astfel vor putea lua telefoane la preturi mai convenabile. Se vor putea contracta cate un telefon per SIM, maxim 5 telefoane / client indiferent de vechimea clientului.
 15. Recomandare telefon compatibil DIGI

  Din pacate are doar 2100MHz nu si 900MHz. Va functiona dar foarte probabil vor fi momente cand acesta nu va avea semnal Digi Mobil cand celelalte 2 vor avea (in zonele unde emitem doar in 900MHz).
×

Important Information

Terms of Use